Emekli promosyonları 10 bin TL'yi aşacak!

EKONOMİ 11.09.2022 - 21:11, Güncelleme: 11.09.2022 - 21:11
 

Emekli promosyonları 10 bin TL'yi aşacak!

Bankalar tarafından emekliliklere yönelik verilen promosyonlarla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Şu sıralar 7 bin 500 TL civarında verilen emekli promosyonlarının ocak ayıyla birlikte 10 bin TL'yi aşması bekleniyor. Belirlediği müşteri hedefine ulaşan bazı bankalar emekli promosyon ödemelerinde rakamı aşağı çekerken, bazıları ise daha da artırdı. Senede 2 kez zam alan emekli zammı hesabı yapan bankaların Ocak 2023'ü de hesap ederek yeni promosyon kampanyaları için düğmeye bastığı belirtildi. Ocak 2023 emekli zammı ve memur zammı ile milyonlarca kişinin geliri 2022 yılı enflasyon rakamları sonrası belirlenecek. Bankaların da emekli maaş oranına göre promosyonlara zam yapması ve promosyon miktarlarının 10 bin TL'yi geçmesi bekleniyor.  
Bankalar tarafından emekliliklere yönelik verilen promosyonlarla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Şu sıralar 7 bin 500 TL civarında verilen emekli promosyonlarının ocak ayıyla birlikte 10 bin TL'yi aşması bekleniyor.

Belirlediği müşteri hedefine ulaşan bazı bankalar emekli promosyon ödemelerinde rakamı aşağı çekerken, bazıları ise daha da artırdı. Senede 2 kez zam alan emekli zammı hesabı yapan bankaların Ocak 2023'ü de hesap ederek yeni promosyon kampanyaları için düğmeye bastığı belirtildi.

Ocak 2023 emekli zammı ve memur zammı ile milyonlarca kişinin geliri 2022 yılı enflasyon rakamları sonrası belirlenecek. Bankaların da emekli maaş oranına göre promosyonlara zam yapması ve promosyon miktarlarının 10 bin TL'yi geçmesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.