Adalar'da denize girilecek yerler!

Mekanlar 10.09.2022 - 11:48, Güncelleme: 10.09.2022 - 11:48
 

Adalar'da denize girilecek yerler!

Adalar'da denize girilecek yerler!

Büyükada Naki Bey Plajı: Adanın en eski plajı olan Naki Bey Plajı 1984'ten beri adada hizmet vermektedir. Denizinin sığ olması ile bilinen Naki Bey Plajı'na Büyükada'ya ulaştıktan sonra iskelede bulunan teknelerle ücretsiz olarak ulaşım sağlayabilirsiniz.  Büyükada Beltur Plajı (Maden Plajı): Bu yaz Beltur tarafından hizmete açılan Büyükada Maden Plajı'na Bostancı ve Kartal üzerinden direk kalkan tekne seferleri ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sabah 09.30 saatlerinde başlayan seferler sayesinde plaja direk olarak gidebilir, Akşam 17.00'de son seferini yapan teknelerle de dönüşünüzü sağlayabilirsiniz.  Aya Nikola Halk Plajı: Büyükada'nın en dalgasız plajı olarak bilinen, aileler için güvenli ve sığ bir plaj olan fakat işletme olmasına rağmen günümüzde çok bakımlı bir halde olmayan Aya Nikola Plajı girişi ücretsiz, plajda bulunan şezlong ve şemsiyeleri kiralamak ise ücretlidir.  Prenses Koyu Plajı: Büyükada plajları içerisinde ücretli olan Prenses Koyu plajına yine ücret karşılığında Mavi Marmara iskelesinin yanındaki teknelerle ulaşabilirsiniz. Yosunlu bir plaja sahip olan Prenses Koyu'nda bir otel işletmesi mevcut ve bu nedenle plaja giriş ücretli.  Yörükali Plajı: Büyükada'nın aile plajı olarak bilinen, 1980'lerden itibaren hizmette olan Yörükali Plajı geniş kumluk plajı nedeniyle aileler tarafından oldukça tercih edilmektedir. Plajda hizmet veren Yörükali Tesisleri'nde yer alan hizmetler plajda tüm gün geçirmeniz açısından ideal.  Eskibağ Plajı: Büyükada'nın en arkasında, en eski plajları arasında yer alan Eskibağ plajı, Halik koyu'nda yer almakta ve geniş imkanlara sahip Eskibağ Hotel nedeniyle özellikle özel gün ve davetlerde oldukça rağbet gören bir plaj.  Büyükada Loc'ada: Büyükada'nın en kaliteli hizmetini veren tesis ve plajları arasında yer alan Büyükada Locada, restoran ve temel plaj gereksinimleri en üst düzeyde hizmeti ile sağlamaktadır. Tüm gününüzü keyifli bir şekilde denizde geçirip, akşam güzel bir yemekle gününüzü noktalayabilirsiniz. 
Adalar'da denize girilecek yerler!

Büyükada Naki Bey Plajı: Adanın en eski plajı olan Naki Bey Plajı 1984'ten beri adada hizmet vermektedir. Denizinin sığ olması ile bilinen Naki Bey Plajı'na Büyükada'ya ulaştıktan sonra iskelede bulunan teknelerle ücretsiz olarak ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Büyükada Beltur Plajı (Maden Plajı): Bu yaz Beltur tarafından hizmete açılan Büyükada Maden Plajı'na Bostancı ve Kartal üzerinden direk kalkan tekne seferleri ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sabah 09.30 saatlerinde başlayan seferler sayesinde plaja direk olarak gidebilir, Akşam 17.00'de son seferini yapan teknelerle de dönüşünüzü sağlayabilirsiniz. 

Aya Nikola Halk Plajı: Büyükada'nın en dalgasız plajı olarak bilinen, aileler için güvenli ve sığ bir plaj olan fakat işletme olmasına rağmen günümüzde çok bakımlı bir halde olmayan Aya Nikola Plajı girişi ücretsiz, plajda bulunan şezlong ve şemsiyeleri kiralamak ise ücretlidir. 

Prenses Koyu Plajı: Büyükada plajları içerisinde ücretli olan Prenses Koyu plajına yine ücret karşılığında Mavi Marmara iskelesinin yanındaki teknelerle ulaşabilirsiniz. Yosunlu bir plaja sahip olan Prenses Koyu'nda bir otel işletmesi mevcut ve bu nedenle plaja giriş ücretli. 

Yörükali Plajı: Büyükada'nın aile plajı olarak bilinen, 1980'lerden itibaren hizmette olan Yörükali Plajı geniş kumluk plajı nedeniyle aileler tarafından oldukça tercih edilmektedir. Plajda hizmet veren Yörükali Tesisleri'nde yer alan hizmetler plajda tüm gün geçirmeniz açısından ideal. 

Eskibağ Plajı: Büyükada'nın en arkasında, en eski plajları arasında yer alan Eskibağ plajı, Halik koyu'nda yer almakta ve geniş imkanlara sahip Eskibağ Hotel nedeniyle özellikle özel gün ve davetlerde oldukça rağbet gören bir plaj. 

Büyükada Loc'ada: Büyükada'nın en kaliteli hizmetini veren tesis ve plajları arasında yer alan Büyükada Locada, restoran ve temel plaj gereksinimleri en üst düzeyde hizmeti ile sağlamaktadır. Tüm gününüzü keyifli bir şekilde denizde geçirip, akşam güzel bir yemekle gününüzü noktalayabilirsiniz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.