Akıllı telefonların vazgeçilmez uygulamaları!

04.09.2022 - 12:13, Güncelleme: 04.09.2022 - 12:32
 

Akıllı telefonların vazgeçilmez uygulamaları!

Akıllı telefonların vazgeçilmez uygulamaları!

Candy Camera İşte yeni bir fotoğraf düzeltme uygulaması daha. Çok fazla filtreye sahip uygulama retro, siyah-beyaz, renkli fotoğraf çekmek isteyen kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde kullanılıyor. PushBullet Hem iPhone hem de Mac sahibi olan kullanıcılar, telefonlarına gelen bazı bildirimlerin bilgisayarlarında da görünmesinin rahatlığını yaşıyor. Push Bullet benzer bir sistemin Android telefonunuzla da yürümesini sağlayacak. Pushbullet’ı Android telefonunuza kurun, daha sonra da masaüstü programını PC ya da Mac’inize yükleyin. Telefonunuza gelen bildirimler bilgisayarınıza da iletilecek. Her ne kadar tam anlamıyla güvenilir olmasa da, Pushbullet’ın hayatınızı kolaylaştıracak seviyede çalıştığını söyleyebiliriz. Messenger Lite Eğer sıkı bir Facebook Messenger kullanıcısıysanız, standart Messenger uygulaması yerine Messenger Lite’ı denemenizi tavsiye ederiz. Adından da anlaşılacağı üzere, standart uygulamanın kırpılmış bir versiyonu olan Lite; anketler, uygulama entegrasyonları, video sohbet gibi fazlalıklardan kurtularak sadece mesajlaşmaya odaklanıyor. Flamingo Eğer sıkı bir Twitter kullanıcısıysanız, Flamingo tam size göre bir uygulama. Geniş özelleştirilebilirlik alanı sunan bu uygulamada her bir unsurun rengini özelleştirebilir, kendi temalarınızı oluşturabilirsiniz. Ana ekrandan erişebileceğiniz kaynakları da özelleştirebilir, özel bir liste veya arama sonucunu ekleyebilirsiniz. VSCO VSCO en iyi fotoğraf filtrelerini sunan uygulamalardan bir tanesidir. Sunduğu sayısız filtre seçeneğiyle fotoğraflarınızı filmlerden fırlamış hâle getiren bu uygulamanın çeşitli düzenleme araçları da bulunuyor. Her ne kadar uygulamanın arayüzü sık sık değişse de, zengin filtreleri için denemeye değer bir uygulama gibi görünüyor. Shazam Bir kafedesiniz ve çalan şarkıyı çok beğendiniz ama sanatçının kim olduğuna dair en ufak bir fikriniz yoksa Shazam size yardımcı olabilir. Çalan şarkıyı Shazam’a dinletmeniz yeterli olacaktır.  
Akıllı telefonların vazgeçilmez uygulamaları!

Candy Camera

İşte yeni bir fotoğraf düzeltme uygulaması daha. Çok fazla filtreye sahip uygulama retro, siyah-beyaz, renkli fotoğraf çekmek isteyen kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde kullanılıyor.

PushBullet

Hem iPhone hem de Mac sahibi olan kullanıcılar, telefonlarına gelen bazı bildirimlerin bilgisayarlarında da görünmesinin rahatlığını yaşıyor. Push Bullet benzer bir sistemin Android telefonunuzla da yürümesini sağlayacak. Pushbullet’ı Android telefonunuza kurun, daha sonra da masaüstü programını PC ya da Mac’inize yükleyin. Telefonunuza gelen bildirimler bilgisayarınıza da iletilecek. Her ne kadar tam anlamıyla güvenilir olmasa da, Pushbullet’ın hayatınızı kolaylaştıracak seviyede çalıştığını söyleyebiliriz.

Messenger Lite

Eğer sıkı bir Facebook Messenger kullanıcısıysanız, standart Messenger uygulaması yerine Messenger Lite’ı denemenizi tavsiye ederiz. Adından da anlaşılacağı üzere, standart uygulamanın kırpılmış bir versiyonu olan Lite; anketler, uygulama entegrasyonları, video sohbet gibi fazlalıklardan kurtularak sadece mesajlaşmaya odaklanıyor.

Flamingo

Eğer sıkı bir Twitter kullanıcısıysanız, Flamingo tam size göre bir uygulama. Geniş özelleştirilebilirlik alanı sunan bu uygulamada her bir unsurun rengini özelleştirebilir, kendi temalarınızı oluşturabilirsiniz. Ana ekrandan erişebileceğiniz kaynakları da özelleştirebilir, özel bir liste veya arama sonucunu ekleyebilirsiniz.

VSCO

VSCO en iyi fotoğraf filtrelerini sunan uygulamalardan bir tanesidir. Sunduğu sayısız filtre seçeneğiyle fotoğraflarınızı filmlerden fırlamış hâle getiren bu uygulamanın çeşitli düzenleme araçları da bulunuyor. Her ne kadar uygulamanın arayüzü sık sık değişse de, zengin filtreleri için denemeye değer bir uygulama gibi görünüyor.

Shazam

Bir kafedesiniz ve çalan şarkıyı çok beğendiniz ama sanatçının kim olduğuna dair en ufak bir fikriniz yoksa Shazam size yardımcı olabilir. Çalan şarkıyı Shazam’a dinletmeniz yeterli olacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.