Popüler Plajlar!

Mekanlar 02.09.2022 - 16:15, Güncelleme: 02.09.2022 - 16:15
 

Popüler Plajlar!

Popüler Plajlar!

Cala San Vicente Plajı Gece hayatı ile ünlü İbiza’yı hepimiz biliyoruz. İspanya’nın eğlenceli yüzü olan İbiza her yıl milyonlarca turisti ağırlıyor. Özellikle genç nüfusun gözde mekanları arasında yer alan İbiza kıpır kıpır bir tatil sunuyor.  Amalfi Sahilleri İtalya’nın tarihi ve doğasıyla eşsiz uyuma sahip Amalfi Sahilleri bu yaz sizleri bekliyor. Dünyanın en pırıltılı denizine sahip bu coğrafyaya aşık olmamanız içten değil. Limon bahçeleri, üzüm bağları ve küçük balıkçı köyleri ile adeta mitolojiden fırlayıp, gelmiş gibi.  Kaputaş Plajı Dünyanın en popüler plajlarından bahsederken Kaputaş Plajı’nı es geçmek olur mu? Antalya’nın incisi Kaş’ta yer alan Kaputaş Plajı kızgın kumsalı, engin maviliği ile alabildiğine davetkar. Kaş merkeze 15-20 dakikalık mesafede bulunması konum olarak tercih edilen plajlardan olmasını sağlıyor.  Ölüdeniz Plajı 2006 yılında “Dünyanın En Güzel Kumsalı” olarak seçilen Ölüdeniz bu unvanı sonuna kadar hak ediyor. Çarşaf gibi pürüzsüz denizi, uçsuz bucaksız kumsalı ile yaz tatillerinin vazgeçilmez seçenekleri arasında yer alıyor. Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı olan Ölüdeniz, tarihi geçmişi ile de göz kamaştırıyor. Cennetin yeryüzündeki yansıması olarak nitelendirebileceğimiz bu özel koy sizi huzura davet ediyor.   
Popüler Plajlar!

Cala San Vicente Plajı

Gece hayatı ile ünlü İbiza’yı hepimiz biliyoruz. İspanya’nın eğlenceli yüzü olan İbiza her yıl milyonlarca turisti ağırlıyor. Özellikle genç nüfusun gözde mekanları arasında yer alan İbiza kıpır kıpır bir tatil sunuyor. 

Amalfi Sahilleri

İtalya’nın tarihi ve doğasıyla eşsiz uyuma sahip Amalfi Sahilleri bu yaz sizleri bekliyor. Dünyanın en pırıltılı denizine sahip bu coğrafyaya aşık olmamanız içten değil. Limon bahçeleri, üzüm bağları ve küçük balıkçı köyleri ile adeta mitolojiden fırlayıp, gelmiş gibi. 

Kaputaş Plajı

Dünyanın en popüler plajlarından bahsederken Kaputaş Plajı’nı es geçmek olur mu? Antalya’nın incisi Kaş’ta yer alan Kaputaş Plajı kızgın kumsalı, engin maviliği ile alabildiğine davetkar. Kaş merkeze 15-20 dakikalık mesafede bulunması konum olarak tercih edilen plajlardan olmasını sağlıyor. 

Ölüdeniz Plajı

2006 yılında “Dünyanın En Güzel Kumsalı” olarak seçilen Ölüdeniz bu unvanı sonuna kadar hak ediyor. Çarşaf gibi pürüzsüz denizi, uçsuz bucaksız kumsalı ile yaz tatillerinin vazgeçilmez seçenekleri arasında yer alıyor. Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı olan Ölüdeniz, tarihi geçmişi ile de göz kamaştırıyor. Cennetin yeryüzündeki yansıması olarak nitelendirebileceğimiz bu özel koy sizi huzura davet ediyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.