Behzat Ç.’nin yeni tanıtımı yayımlandı!

DİZİ - FİLM 02.09.2022 - 15:12, Güncelleme: 02.09.2022 - 15:12
 

Behzat Ç.’nin yeni tanıtımı yayımlandı!

BluTV, efsanevi dizi Behzat Ç’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'ni seyirciyle buluşturmak üzere gün sayıyor.

Hasretle beklenen dizinin çekimleri tüm hızıyla sürerken ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nden yeni bir tanıtım yayımlandı.  Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği ve açıklandığı günden bu yana sevenlerinin yoğun ilgisini toplayan dizinin yeni tanıtımı heyecan yarattı. Yayınlanan yeni tanıtımda çarpıcı aksiyon sahneleriyle dikkat çeken ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ hayranlarının özlemini dindirecek yeni bölümleriyle yakında BluTV’de izleyicileriyle buluşacak.    ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ yakında BluTV’de. 
BluTV, efsanevi dizi Behzat Ç’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'ni seyirciyle buluşturmak üzere gün sayıyor.

Hasretle beklenen dizinin çekimleri tüm hızıyla sürerken ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nden yeni bir tanıtım yayımlandı. 

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği ve açıklandığı günden bu yana sevenlerinin yoğun ilgisini toplayan dizinin yeni tanıtımı heyecan yarattı. Yayınlanan yeni tanıtımda çarpıcı aksiyon sahneleriyle dikkat çeken ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ hayranlarının özlemini dindirecek yeni bölümleriyle yakında BluTV’de izleyicileriyle buluşacak.   

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ yakında BluTV’de. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.