Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezon çekimleri başladı!

DİZİ - FİLM 01.09.2022 - 18:42, Güncelleme: 01.09.2022 - 18:42
 

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezon çekimleri başladı!

Kanal D’nin Salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş’in yeni sezon çekimleri başladı.

Sezon finali ile çok konuşulan dizinin yeni sezonunda neler olacağı ise şimdiden merak konusu oldu. 17’inci bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin setinden ilk kareler de geldi. Dizi hayranları Somer ve Türkan’ın ilişkisinin gidişatının ne olacağını merak ediyor. Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan “Üç Kız Kardeş” yeni sezonda Kanal D’de….  
Kanal D’nin Salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş’in yeni sezon çekimleri başladı.

Sezon finali ile çok konuşulan dizinin yeni sezonunda neler olacağı ise şimdiden merak konusu oldu. 17’inci bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin setinden ilk kareler de geldi. Dizi hayranları Somer ve Türkan’ın ilişkisinin gidişatının ne olacağını merak ediyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan “Üç Kız Kardeş” yeni sezonda Kanal D’de….

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.