Mutlu Bir İlişki İçin İpuçları!

YAŞAM 29.08.2022 - 20:33, Güncelleme: 29.08.2022 - 20:33
 

Mutlu Bir İlişki İçin İpuçları!

Geçmişi yaşadığınız ilişkiye taşımayın. Daha önceki ilişkilere dair yorum yapmaktan, ön yargılı olmaktan kaçının. Bugününüze bakın.

Kıskanmak, kıskandırmak sevgiden değil, özgüven eksikliğindendir. Bunun bilincinde olun. Arkadaş olmaya özen gösterin. Paylaşarak, bir şeyler yapmakla birlikte kendi yapmak istediklerinizden, hayallerinizden, hobilerinizden vazgeçmeyin. Sevgilinizin, partnerinizin de kendisi için yapmak istediklerini, hayallerini destekleyin. Tüm mahremiyetinizi paylaştığınız kişiye saygı duyun. O kişinin de mahremiyetine BİZ bilinciyle saygı gösterin. Destekleyen, motive eden, onurlandıran sözleri sevgiyle cömertçe sarf edin. Cinselliği deneyimlemeye izin verin. Kendinizi ayıplar ve tabularla sınırlandırmayın. Bir ilişkinin, evliliğin tutkalı, en önemli unsurlarından biri de sağlıklı cinsel birlikteliktir. Eşinizle, partnerinizle anne baba olmaya dair duygu ve düşüncelerinizi paylaşın. İlişki içerisinde net olmaya özen gösterin. Partnerinizi değiştirebileceğinizi asla düşünmeyin ve buna çabalamayın. Maddi konular, evdeki ortak yaşamda görev ve sorumlulukların paylaşımı, kaliteli zamanın nasıl geçirilebileceği, çocukların gelişimi, eğitimi, cinsel yaşamın kalitesi, aileler arası ilişkilerin nasıl ilerleyeceğine dair iletişim kurun. Her iki taraf için de BİZ bilinci içinde sohbet edin. Kararlar alın. Çocuğunuz olduktan sonra hayatınızın merkezine sadece çocuğunuzu koymayın, partnerinizi unutmayın. Kendinizi hiç unutmayın. Ben zamanınız ve Biz zamanınız olsun.  
Geçmişi yaşadığınız ilişkiye taşımayın. Daha önceki ilişkilere dair yorum yapmaktan, ön yargılı olmaktan kaçının. Bugününüze bakın.

Kıskanmak, kıskandırmak sevgiden değil, özgüven eksikliğindendir. Bunun bilincinde olun.

Arkadaş olmaya özen gösterin. Paylaşarak, bir şeyler yapmakla birlikte kendi yapmak istediklerinizden, hayallerinizden, hobilerinizden vazgeçmeyin.

Sevgilinizin, partnerinizin de kendisi için yapmak istediklerini, hayallerini destekleyin.
Tüm mahremiyetinizi paylaştığınız kişiye saygı duyun. O kişinin de mahremiyetine BİZ bilinciyle saygı gösterin.

Destekleyen, motive eden, onurlandıran sözleri sevgiyle cömertçe sarf edin.
Cinselliği deneyimlemeye izin verin. Kendinizi ayıplar ve tabularla sınırlandırmayın. Bir ilişkinin, evliliğin tutkalı, en önemli unsurlarından biri de sağlıklı cinsel birlikteliktir.
Eşinizle, partnerinizle anne baba olmaya dair duygu ve düşüncelerinizi paylaşın. İlişki içerisinde net olmaya özen gösterin.

Partnerinizi değiştirebileceğinizi asla düşünmeyin ve buna çabalamayın.

Maddi konular, evdeki ortak yaşamda görev ve sorumlulukların paylaşımı, kaliteli zamanın nasıl geçirilebileceği, çocukların gelişimi, eğitimi, cinsel yaşamın kalitesi, aileler arası ilişkilerin nasıl ilerleyeceğine dair iletişim kurun. Her iki taraf için de BİZ bilinci içinde sohbet edin. Kararlar alın.

Çocuğunuz olduktan sonra hayatınızın merkezine sadece çocuğunuzu koymayın, partnerinizi unutmayın. Kendinizi hiç unutmayın. Ben zamanınız ve Biz zamanınız olsun.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.