Türkoğlu'nu nefes aldıracak proje devam ediyor!

AKTÜEL 03.08.2022 - 19:05, Güncelleme: 03.08.2022 - 19:05
 

Türkoğlu'nu nefes aldıracak proje devam ediyor!

Türkoğlu 2. Etap millet meydanının çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Türkoğlu'nu nefes aldıracak prestij projelerden olan Millet Meydanının 2. Etap çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Türkoğlu belediyesinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  “2. Etap Türkoğlu Millet Meydanımızın çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Türkoğlu'muza nefes aldıracak, prestij projelerimizden olan Millet Meydanımızın 2. Etabını, eski hükümet konağı yerine yapıyoruz. Projemizde; Atatürk Merasim Alanı, Selçuklu mimarisinde konak ve mescit, dinlenme yerleri vb. bölümler olacak. Güzel ilçemize hayırlı olsun.”  
Türkoğlu 2. Etap millet meydanının çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Türkoğlu'nu nefes aldıracak prestij projelerden olan Millet Meydanının 2. Etap çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Türkoğlu belediyesinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“2. Etap Türkoğlu Millet Meydanımızın çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.
Türkoğlu'muza nefes aldıracak, prestij projelerimizden olan Millet Meydanımızın 2. Etabını, eski hükümet konağı yerine yapıyoruz.

Projemizde; Atatürk Merasim Alanı, Selçuklu mimarisinde konak ve mescit, dinlenme yerleri vb. bölümler olacak.
Güzel ilçemize hayırlı olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.