Kılıç, Esnaf gezisinde 100 kişiyle sahadaydık!

POLİTİKA 03.08.2022 - 18:32, Güncelleme: 03.08.2022 - 18:32
 

Kılıç, Esnaf gezisinde 100 kişiyle sahadaydık!

İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı av. Doğan Murat Kılıç, esnaf gezisini yüz kişiyle yaptıklarını söyledi.

Kılıç, “Aldığımız onca güzel yaklaşım ve artık bizi kurtarın diyen vatandaşın sesi olmak için var gücümüzle çalışmacağızımıza söz verdik. Biz inanıyoruz milletimiz de inansın 2023 yılında iktidarız Allah'ın izni ile” dedi. İşte Kılıç’ın o açıklaması: “Dün bütün kadrolarımızla İl başkanı Av. Ahmet Çabukel ve teşkilatı, Onikişubat teşkilatımız, Dulkadiroğlu ilçe başkanı Fatih Öztürk ve teşkilatı, genel merkezden gelen misafirlerimiz Merkez Disiplin kurulu üyesi Av.Furkan Kamalak Partimize yeni katılım sağlayan Eczacılar Odası Başkanı Murat Aras geçmiş dönem milletvekili adaylarımız Mustafa Bastırmacı geçmiş dönem kurucu ilçe başkanlarımızdan Av.Neslihan Kocanergiz kısacası partimizi iktidara taşıyacağına inanmış herkes sahadaydık. Aldığımız onca güzel yaklaşım ve artık bizi kurtarın diyen vatandaşın sesi olmak için var gücümüzle çalışmacağızımıza söz verdik. Biz inanıyoruz milletimiz de inansın 2023 yılında iktidarız Allah'ın izni ile.”    
İyi Parti Onikişubat ilçe başkanı av. Doğan Murat Kılıç, esnaf gezisini yüz kişiyle yaptıklarını söyledi.

Kılıç, “Aldığımız onca güzel yaklaşım ve artık bizi kurtarın diyen vatandaşın sesi olmak için var gücümüzle çalışmacağızımıza söz verdik. Biz inanıyoruz milletimiz de inansın 2023 yılında iktidarız Allah'ın izni ile” dedi.

İşte Kılıç’ın o açıklaması: “Dün bütün kadrolarımızla İl başkanı Av. Ahmet Çabukel ve teşkilatı, Onikişubat teşkilatımız, Dulkadiroğlu ilçe başkanı Fatih Öztürk ve teşkilatı, genel merkezden gelen misafirlerimiz Merkez Disiplin kurulu üyesi Av.Furkan Kamalak Partimize yeni katılım sağlayan Eczacılar Odası Başkanı Murat Aras geçmiş dönem milletvekili adaylarımız Mustafa Bastırmacı geçmiş dönem kurucu ilçe başkanlarımızdan Av.Neslihan Kocanergiz kısacası partimizi iktidara taşıyacağına inanmış herkes sahadaydık.

Aldığımız onca güzel yaklaşım ve artık bizi kurtarın diyen vatandaşın sesi olmak için var gücümüzle çalışmacağızımıza söz verdik. Biz inanıyoruz milletimiz de inansın 2023 yılında iktidarız Allah'ın izni ile.”  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.