Ali Ertekin Türkiye Şampiyonasından Madalya İle Döndü!

SPOR 27.07.2022 - 16:38, Güncelleme: 27.07.2022 - 16:38
 

Ali Ertekin Türkiye Şampiyonasından Madalya İle Döndü!

Ali Ertekin Türkiye Şampiyonasından Madalya İle Döndü!

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığı 2022 yılı faaliyet programında yer alan ve 22-24 Temmuz 2022 tarihinde Sivas ilinde düzenlenen "Türkiye Arena Uzun Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonasında" Sporcu Ali Ertekin 13 yaşta kategorisinde 1:09.07 saniye ile Türkiye 8. si olarak kürsüde yerini aldı.  Bu kategoride ilimize ilk madalyayı kazandıran Ertekin ve Antrenörü Ali Kurt ile Sporcunun Anne Babası ve Onikişubat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kadir Gemci Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz’u ziyaret etti.  
Ali Ertekin Türkiye Şampiyonasından Madalya İle Döndü!

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığı 2022 yılı faaliyet programında yer alan ve 22-24 Temmuz 2022 tarihinde Sivas ilinde düzenlenen "Türkiye Arena Uzun Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonasında" Sporcu Ali Ertekin 13 yaşta kategorisinde 1:09.07 saniye ile Türkiye 8. si olarak kürsüde yerini aldı. 

Bu kategoride ilimize ilk madalyayı kazandıran Ertekin ve Antrenörü Ali Kurt ile Sporcunun Anne Babası ve Onikişubat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kadir Gemci Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz’u ziyaret etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.