Akkurt, İnşallah esnaflarımıza da bayram gelecek!

EKONOMİ 05.07.2022 - 21:31, Güncelleme: 05.07.2022 - 21:31
 

Akkurt, İnşallah esnaflarımıza da bayram gelecek!

Kahramanmaraş esnaf sanatkarlar odası başkan vekili ve Terziler ve Konfeksiyoncular odası başkanı Muhlis Akkurt, “Ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz inşallah bu yıl yerel esnaflarımıza da bayram gelecek.” dedi.

Akkurt, “Enflasyonun çok yüksek olmasından dolayı bir dar boğaz süreci yaşanıyor. Esnaflarımız sattığı ürünün yerine ürün almakta zorlanıyor. Fiyatlar sürekli artması üzüntü verici bir olay. Ürünler artık günlük değişiyor. İnşallah bu olayın bir an önce son bulmasını temenni ediyoruz. Devletimiz gerekli önlemleri aldı, bunun bir an önce çözüme kavuşmasını temenni ediyoruz.”diye konuştu. “Esnaflarımızın gelecekten umutları var” Yerel esnafın içinde bulunduğu durum hakkında da konuşan başkan Muhlis Akkurt şunları söyledi: “Öncelikle tüm İslam aleminin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramın hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah esnaflarımıza bayram gelecek. Halkımızdan yerel esnafa sahip çıkmasını istiyoruz. Bayram alışverişlerini yerel esnaflarımızdan yapalım. Ben vatandaşlarımızın duyarlı olduğunu düşünüyorum. Esnaflarımızın gelecekten umutları var. Umut olmaz ise insan olmaz. Kurban bayramı maliyetli bir bayram, Piyasa şartları da göz önünde bu bayram giderler fazla oluyor. Yerel esnaflarımıza sahip çıkarsak geleceğin daha iyi olacağını düşünüyorum. ”
Kahramanmaraş esnaf sanatkarlar odası başkan vekili ve Terziler ve Konfeksiyoncular odası başkanı Muhlis Akkurt, “Ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz inşallah bu yıl yerel esnaflarımıza da bayram gelecek.” dedi.

Akkurt, “Enflasyonun çok yüksek olmasından dolayı bir dar boğaz süreci yaşanıyor. Esnaflarımız sattığı ürünün yerine ürün almakta zorlanıyor. Fiyatlar sürekli artması üzüntü verici bir olay. Ürünler artık günlük değişiyor. İnşallah bu olayın bir an önce son bulmasını temenni ediyoruz. Devletimiz gerekli önlemleri aldı, bunun bir an önce çözüme kavuşmasını temenni ediyoruz.”diye konuştu.

“Esnaflarımızın gelecekten umutları var”

Yerel esnafın içinde bulunduğu durum hakkında da konuşan başkan Muhlis Akkurt şunları söyledi: “Öncelikle tüm İslam aleminin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramın hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah esnaflarımıza bayram gelecek. Halkımızdan yerel esnafa sahip çıkmasını istiyoruz. Bayram alışverişlerini yerel esnaflarımızdan yapalım. Ben vatandaşlarımızın duyarlı olduğunu düşünüyorum. Esnaflarımızın gelecekten umutları var. Umut olmaz ise insan olmaz. Kurban bayramı maliyetli bir bayram, Piyasa şartları da göz önünde bu bayram giderler fazla oluyor. Yerel esnaflarımıza sahip çıkarsak geleceğin daha iyi olacağını düşünüyorum. ”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.