İyi Parti'de 5 bin yeni üye’ye özel program!

POLİTİKA 03.07.2022 - 19:50, Güncelleme: 03.07.2022 - 19:50
 

İyi Parti'de 5 bin yeni üye’ye özel program!

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı 5 bin yeni üye’ye özel program düzenledi. Programda İyi Parti’ye katılanların rozetlerini İyi Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın taktı.

İyi Parti İl Başkanlığı önünde düzenlenen partiye katılım töreninde Aydın, çalan davul zurna sonrası parti yöneticileriyle halay çekti. “Adaletle ülkeyi yönetin” Programda konuşan Koray Aydın, “Bizi bekleyen seçime 12 ay kaldı. Bu bizim sorumluluklarımızı artırıyor. Çünkü İyi Parti ülke adına sorumluluk sahibi bir partidir. Çünkü bu ülke uzunca süreden beri Türkiye’de inşa edilen tek adam düzenine bağlı yapıda öyle bir iklim meydan getirildi ki; adalet ülkeyi yönetenlerin bir korku aracı oldu. Yüce dinimiz İslam’ın “adaletle ülkeyi yönetin” emrine karşı ne yazık ki adaletin bir sopa haline dönüştürüldüğü bir yeni Türkiye manzarası oluştu. Türkiye kutuplara ayrıldı. Bir yanda yandaşlar, öbür tarafta imkan fırsatı tanınmayan, önü kapatılanlar, zorbalığa maruz kalanlar var.” dedi. “Bizlerden korkmaya başladılar” İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İl Başkanı olduğum günden bu yana 4 yıl oldu. O günden beri öğrendiğim bir şey oldu. Türkiye’nin acil dokunuşlara ihtiyacı var. Bu dokunuşu yapacak olan bir kadın önderliğinde, Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde büyüyen, yükselen ve başkalarının korkusu olan İyi Partimiz var. Bizlerden korkmaya başladılar. Bizden neden korktuklarını anlayamamıştık. Artık çok iyi görüyoruz. Bizim buradaki kalabalıktan, coşkudan korkuyorlar.”  
İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı 5 bin yeni üye’ye özel program düzenledi. Programda İyi Parti’ye katılanların rozetlerini İyi Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın taktı.

İyi Parti İl Başkanlığı önünde düzenlenen partiye katılım töreninde Aydın, çalan davul zurna sonrası parti yöneticileriyle halay çekti.

“Adaletle ülkeyi yönetin”

Programda konuşan Koray Aydın, “Bizi bekleyen seçime 12 ay kaldı. Bu bizim sorumluluklarımızı artırıyor. Çünkü İyi Parti ülke adına sorumluluk sahibi bir partidir. Çünkü bu ülke uzunca süreden beri Türkiye’de inşa edilen tek adam düzenine bağlı yapıda öyle bir iklim meydan getirildi ki; adalet ülkeyi yönetenlerin bir korku aracı oldu.

Yüce dinimiz İslam’ın “adaletle ülkeyi yönetin” emrine karşı ne yazık ki adaletin bir sopa haline dönüştürüldüğü bir yeni Türkiye manzarası oluştu. Türkiye kutuplara ayrıldı. Bir yanda yandaşlar, öbür tarafta imkan fırsatı tanınmayan, önü kapatılanlar, zorbalığa maruz kalanlar var.” dedi.

“Bizlerden korkmaya başladılar”

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İl Başkanı olduğum günden bu yana 4 yıl oldu. O günden beri öğrendiğim bir şey oldu. Türkiye’nin acil dokunuşlara ihtiyacı var.

Bu dokunuşu yapacak olan bir kadın önderliğinde, Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde büyüyen, yükselen ve başkalarının korkusu olan İyi Partimiz var. Bizlerden korkmaya başladılar. Bizden neden korktuklarını anlayamamıştık. Artık çok iyi görüyoruz. Bizim buradaki kalabalıktan, coşkudan korkuyorlar.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.