Kılıç, Tencereler boş kalmayacak!

POLİTİKA 19.06.2022 - 12:48, Güncelleme: 19.06.2022 - 12:48
 

Kılıç, Tencereler boş kalmayacak!

İyi parti onikişubat ilçe başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, onikişubat ilçesindeki uzun çarşı ve çevresindeki esnafları ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Kılıç, “Bir kez daha saha çalışmalarımızda gördük ki millet bıkmış bıçak kemiğe dayanmış, hamasetle yapılan siyaset artık sonuç vermiyor.”dedi. İyi Parti onikişubat ilçe başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, Önceki dönem Onikişubat Belediye Başkan adayı Mustafa Bastırmacı İl Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte uzun çarşı ve çevresindeki esnafları ziyaret etti. İyi parti olarak vatandaşların sorunlarına hakim olduğuna dikkat çeken Kılıç konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sıkıntılarını ve memleket sorunlarını dinleyerek bize destek verdiklerinde liyakatli kadrolarımızla memleketin sorunlarını nasıl çözeceğimizi anlattık. Genel merkezimiz, İl ve İlçe teşkilatlarımızın sürekli sahada olması nedeniyle vatandaşın tüm sorunlarına hakim olduğumuzu, saraydan çıkmadan saray penceresinden vatandaşların sorunlarının ancak bu kadar göründüğünü ve bu memleketin asıl probleminin şu anda ekonomi olduğunu dile getirdik. Genç kardeşlerimizin geleceğe İYİ Parti ile baktıklarını dile getirmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bir kez daha saha çalışmalarımızda gördük ki millet bıkmış bıçak kemiğe dayanmış, hamasetle yapılan siyaset artık sonuç vermiyor. Bize hep 6’lı masadan dem vuranlar. Artık o masanın bir ortağı daha var. Ve o ortak öyle büyük bir siyasi oluşum ki size en büyük darbeyi o oluşum vuracak. O siyasi oluşumun ismi tencere partisi vatandaş artık açlıktan ve kaynatılamayan, evde raflarda içi boş duran tencereden yola çıkarak böyle bir siyasi oluşuma girmiş. Bu oluşum artık bu saltanatın sonu olacak. Millet İttifakının Yeni ortağı hayırlı uğurlu olsun. Aydınlık günler çok yakında ümitsizliğe yer yok Milletimiz müsterih olsun İYİ’lerin iktidarında artık o Tencereler boş kalmayacak.”
İyi parti onikişubat ilçe başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, onikişubat ilçesindeki uzun çarşı ve çevresindeki esnafları ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Kılıç, “Bir kez daha saha çalışmalarımızda gördük ki millet bıkmış bıçak kemiğe dayanmış, hamasetle yapılan siyaset artık sonuç vermiyor.”dedi.

İyi Parti onikişubat ilçe başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, Önceki dönem Onikişubat Belediye Başkan adayı Mustafa Bastırmacı İl Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte uzun çarşı ve çevresindeki esnafları ziyaret etti.

İyi parti olarak vatandaşların sorunlarına hakim olduğuna dikkat çeken Kılıç konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sıkıntılarını ve memleket sorunlarını dinleyerek bize destek verdiklerinde liyakatli kadrolarımızla memleketin sorunlarını nasıl çözeceğimizi anlattık. Genel merkezimiz, İl ve İlçe teşkilatlarımızın sürekli sahada olması nedeniyle vatandaşın tüm sorunlarına hakim olduğumuzu, saraydan çıkmadan saray penceresinden vatandaşların sorunlarının ancak bu kadar göründüğünü ve bu memleketin asıl probleminin şu anda ekonomi olduğunu dile getirdik. Genç kardeşlerimizin geleceğe İYİ Parti ile baktıklarını dile getirmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti.

Bir kez daha saha çalışmalarımızda gördük ki millet bıkmış bıçak kemiğe dayanmış, hamasetle yapılan siyaset artık sonuç vermiyor. Bize hep 6’lı masadan dem vuranlar. Artık o masanın bir ortağı daha var. Ve o ortak öyle büyük bir siyasi oluşum ki size en büyük darbeyi o oluşum vuracak. O siyasi oluşumun ismi tencere partisi vatandaş artık açlıktan ve kaynatılamayan, evde raflarda içi boş duran tencereden yola çıkarak böyle bir siyasi oluşuma girmiş.

Bu oluşum artık bu saltanatın sonu olacak. Millet İttifakının Yeni ortağı hayırlı uğurlu olsun. Aydınlık günler çok yakında ümitsizliğe yer yok Milletimiz müsterih olsun İYİ’lerin iktidarında artık o Tencereler boş kalmayacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.