Başkan Akkurt Federasyon yönetimine girdi!

AKTÜEL 13.06.2022 - 18:37, Güncelleme: 13.06.2022 - 18:37
 

Başkan Akkurt Federasyon yönetimine girdi!

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular odası başkanı Muhlis Akkurt, Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu yönetimine girdi.

Türkiye terziler konfeksiyoncular ve giyim sanatkarları federasyonunun olağan genel kurulu yapıldı. Kurulda Sefa Şen genel başkan olarak seçildi. Başkan Şen’in listesinden ise yönetime Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular odası başkanı Muhlis Akkurt girdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Akkurt  şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve giyim sanatkarları federasyonu genel Başkan'lığı seçimimizi gerçekleştirdik. Bizlere bu yolda destek ve gönül veren tüm oda başkanımıza yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Ayrıca beni asil yönetim kurulu olarak liseye yazan genel başkanım Sefa Şen’e teşekkürlerimizi sunuyorum hayırlara vesile olsun inşallah.”  
Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular odası başkanı Muhlis Akkurt, Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu yönetimine girdi.

Türkiye terziler konfeksiyoncular ve giyim sanatkarları federasyonunun olağan genel kurulu yapıldı. Kurulda Sefa Şen genel başkan olarak seçildi. Başkan Şen’in listesinden ise yönetime Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular odası başkanı Muhlis Akkurt girdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Akkurt  şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve giyim sanatkarları federasyonu genel Başkan'lığı seçimimizi gerçekleştirdik.

Bizlere bu yolda destek ve gönül veren tüm oda başkanımıza yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Ayrıca beni asil yönetim kurulu olarak liseye yazan genel başkanım Sefa Şen’e teşekkürlerimizi sunuyorum hayırlara vesile olsun inşallah.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.