MHP’nin anlatma ve aydınlatma toplantısı Dulkadiroğlu ilçesinde!

AKTÜEL 29.05.2022 - 18:32, Güncelleme: 29.05.2022 - 18:59
 

MHP’nin anlatma ve aydınlatma toplantısı Dulkadiroğlu ilçesinde!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Türkiye genelinde düzenlenen “Adım Adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantısı” Dulkadiroğlu ilçesinde gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Kalesinde düzenlenen programa, Şehit aileleri, gaziler, Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, MDK Başkan Vekili Niyazi Paksoy, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar, MHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Emrah Satıcı, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan MHP MYK üyesi Abdullah Bahadır Alperen,“2023 yılında memleketimizi uçurumun kenarına bırakmak isteyen, hatta oradan atmak isteyen zilletin ne olduğunu sizlere anlatmak veya hatırlatmak mecburiyetindeyiz. Bunlar; Yozgat’ta milliyetçilik yapıp, Kandil’e yapılacak operasyonlara ilişkin tezkereye hayır veren CHP’dir.”dedi. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan ise,“İsveç ve Finlandiya NATO’ya alınması konusu 20 günlük bir konu. Bir günden bir güne CHP’den İYİ partiden, HDP’den zaten beklemiyoruz. Bununla ilgili bir açıklama gelmiş miydi? Hayır? Ama dün CHP’nin eski Genel Başkan Yardımcısı şimdi dış politika konusunda CHP genel başkan danışmanı tavrını ve tutumunu ortaya koydu. Finlandiya'nın NATO’ya alınması gerekir dedi ve Türkiye’nin politikasının yanlış olduğunu belirtti.”diye konuştu.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Türkiye genelinde düzenlenen “Adım Adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantısı” Dulkadiroğlu ilçesinde gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Kalesinde düzenlenen programa, Şehit aileleri, gaziler, Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, MDK Başkan Vekili Niyazi Paksoy, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar, MHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Emrah Satıcı, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan MHP MYK üyesi Abdullah Bahadır Alperen,“2023 yılında memleketimizi uçurumun kenarına bırakmak isteyen, hatta oradan atmak isteyen zilletin ne olduğunu sizlere anlatmak veya hatırlatmak mecburiyetindeyiz. Bunlar; Yozgat’ta milliyetçilik yapıp, Kandil’e yapılacak operasyonlara ilişkin tezkereye hayır veren CHP’dir.”dedi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan ise,“İsveç ve Finlandiya NATO’ya alınması konusu 20 günlük bir konu. Bir günden bir güne CHP’den İYİ partiden, HDP’den zaten beklemiyoruz. Bununla ilgili bir açıklama gelmiş miydi? Hayır? Ama dün CHP’nin eski Genel Başkan Yardımcısı şimdi dış politika konusunda CHP genel başkan danışmanı tavrını ve tutumunu ortaya koydu. Finlandiya'nın NATO’ya alınması gerekir dedi ve Türkiye’nin politikasının yanlış olduğunu belirtti.”diye konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.