Bağımsız siyasetçi Mustafa Dizibüyük İyi Parti’ye katıldı!

POLİTİKA 29.05.2022 - 18:19, Güncelleme: 29.05.2022 - 18:19
 

Bağımsız siyasetçi Mustafa Dizibüyük İyi Parti’ye katıldı!

Gençlik gelişim Hareketi Derneği Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Dizibüyük, 200 kişiyle birlikte İyi Parti’ye katıldı.

Dulkadiroğlu İlçesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan ve şu anda ise Gençlik Gelişim Hareketi Derneği Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Dizibüyük,  200 kişiyle İyi Parti’ye katıldı. İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığında düzenlenen programa İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel, Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Fatih Öztürk, İl Başkan Yardımcıları ve çok sayıda partili katıldı.
Gençlik gelişim Hareketi Derneği Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Dizibüyük, 200 kişiyle birlikte İyi Parti’ye katıldı.

Dulkadiroğlu İlçesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan ve şu anda ise Gençlik Gelişim Hareketi Derneği Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Dizibüyük,  200 kişiyle İyi Parti’ye katıldı.

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığında düzenlenen programa İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel, Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Fatih Öztürk, İl Başkan Yardımcıları ve çok sayıda partili katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.