KSÜ’de Öğrencilerin Mezuniyet Defilesi!

AKTÜEL 26.05.2022 - 11:34, Güncelleme: 26.05.2022 - 11:34
 

KSÜ’de Öğrencilerin Mezuniyet Defilesi!

2018 yılında ilk öğrenci almaya başlayan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü ilk mezunlarını veriyor.

KSÜ Bahar Şenliği kapsamında GSF Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından hazırlanan mezuniyet defilesi katılımcıların büyük beğenisini topladı. Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi Sanat Galerisinde düzenlenen Mezuniyet Defilesinin açılış konuşmasını üniversite Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can yaptı. KSÜ Teknokent bünyesinde DOĞAKA tarafından desteklenen Tekstil ve Tasarımı Akademisini kurduklarını hatırlatan Rektör Can,  GSF Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü akademisyen ve öğrencilerinin Tekstil ve Tasarım Akademisinin kurulmasına önemli katkılarının bulunduğunu bertilerek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Açılış konuşmalarının ardından Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından hazırlanan tasarımlar Mezuniyet Defilesiyle katılımcıların beğenisine sunuldu. Öğrenciler tarafından ortaya konan birbirinden güzel tasarımlar katılımcılardan büyük alkış aldı.
2018 yılında ilk öğrenci almaya başlayan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü ilk mezunlarını veriyor.

KSÜ Bahar Şenliği kapsamında GSF Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından hazırlanan mezuniyet defilesi katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi Sanat Galerisinde düzenlenen Mezuniyet Defilesinin açılış konuşmasını üniversite Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can yaptı.

KSÜ Teknokent bünyesinde DOĞAKA tarafından desteklenen Tekstil ve Tasarımı Akademisini kurduklarını hatırlatan Rektör Can,  GSF Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü akademisyen ve öğrencilerinin Tekstil ve Tasarım Akademisinin kurulmasına önemli katkılarının bulunduğunu bertilerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından hazırlanan tasarımlar Mezuniyet Defilesiyle katılımcıların beğenisine sunuldu. Öğrenciler tarafından ortaya konan birbirinden güzel tasarımlar katılımcılardan büyük alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.