Kadın Doğum ve çocuk Hastanesiyle ilgili yeni gelişme var!

POLİTİKA 25.05.2022 - 23:04, Güncelleme: 25.05.2022 - 23:07
 

Kadın Doğum ve çocuk Hastanesiyle ilgili yeni gelişme var!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal Sağlık Bakanı Fahrettin Kocayı ziyaret etti.

Ziyarette kente yapılacak sağlık yatırımları konuşuldu. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan milletvekilleri şu ifadelere yer verdi: “Sayın Bakanımız, daha önce ihalesi yapılıp yer teslimi yapılan fakat işe başlanılmayan Kadın Doğum Hastanesinin yapım işine başlanılması ile ilgili sorunu çözerek yapım talimatını verdi. Ayrıca; Yörük Selim bölgesinde yapılması planlanan hastane için yer belirleme çalışmaları tamamlandı. Sayın Bakanımıza taleplerimize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederiz.”
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal Sağlık Bakanı Fahrettin Kocayı ziyaret etti.

Ziyarette kente yapılacak sağlık yatırımları konuşuldu.

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan milletvekilleri şu ifadelere yer verdi: “Sayın Bakanımız, daha önce ihalesi yapılıp yer teslimi yapılan fakat işe başlanılmayan Kadın Doğum Hastanesinin yapım işine başlanılması ile ilgili sorunu çözerek yapım talimatını verdi. Ayrıca; Yörük Selim bölgesinde yapılması planlanan hastane için yer belirleme çalışmaları tamamlandı. Sayın Bakanımıza taleplerimize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.