Başkan Kılıç gençlerle buluştu!

POLİTİKA 23.05.2022 - 09:25, Güncelleme: 24.05.2022 - 19:30
 

Başkan Kılıç gençlerle buluştu!

İyi parti onikişubat ilçe av. Doğan Murat Kılıç, iyi parti Onikişubat gençlik politikaları başkanı Mustafa Canpolat ve Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Gül’ün katkılarıyla organize edilen kahvaltı programında gençlerle bir araya geldi.

Program ile ilgili konuşan Başkan Kılıç, “Programa katılan genç kardeşlerimizin gözlerinde gördüğüm enerji beni ziyadesiyle mutlu etti. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün gençlere verdiği önemi bir kez daha hatırlamama vesile olan bu toplantıda, gençlerimizin bu ülke için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Parti çalışmalarımızla alakalı tüm genç kardeşlerimizi bilgilendirdik.” Dedi. İşte Doğan Murat Kılıç’ın o açıklaması: “Ülke gündemine dair görüş ve önerilerini bizlerle paylaşan genç kardeşlerimiz bizlere bir kez daha gösterdiler ki aydınlık günlere kavuşmak o kadarda zor değil. Soran, sorgulayan, okuyan, araştıran ve siyaseti bir işe girme kapısı olarak görmek yerine ellerini taşın altına koyarak ülkemizin içinde bulunduğu bu kötü gidişata dur demek adına yaptıklarını hiç bir beklenti içerisinde olmadan tek dertlerinin bu memleketi bir adım daha öteye götürmek olduğunu yarınlarımıza aydınlık bir Türkiye bırakmak için İYİ Parti kadrolarında yer almak istediklerini dile getirdiler. Programımıza katılan tüm genç kardeşlerimize teşekkür ederim. Kadınlarımız ve gençlerimizin desteğiyle beraber iktidar yürüyüşümüz hız kesmeden devam edecektir. Genel Başkanımızın da söylediği gibi başaracağız başaracağız başaracağız.”  
İyi parti onikişubat ilçe av. Doğan Murat Kılıç, iyi parti Onikişubat gençlik politikaları başkanı Mustafa Canpolat ve Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Gül’ün katkılarıyla organize edilen kahvaltı programında gençlerle bir araya geldi.

Program ile ilgili konuşan Başkan Kılıç, “Programa katılan genç kardeşlerimizin gözlerinde gördüğüm enerji beni ziyadesiyle mutlu etti. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün gençlere verdiği önemi bir kez daha hatırlamama vesile olan bu toplantıda, gençlerimizin bu ülke için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Parti çalışmalarımızla alakalı tüm genç kardeşlerimizi bilgilendirdik.” Dedi.

İşte Doğan Murat Kılıç’ın o açıklaması:

“Ülke gündemine dair görüş ve önerilerini bizlerle paylaşan genç kardeşlerimiz bizlere bir kez daha gösterdiler ki aydınlık günlere kavuşmak o kadarda zor değil. Soran, sorgulayan, okuyan, araştıran ve siyaseti bir işe girme kapısı olarak görmek yerine ellerini taşın altına koyarak ülkemizin içinde bulunduğu bu kötü gidişata dur demek adına yaptıklarını hiç bir beklenti içerisinde olmadan tek dertlerinin bu memleketi bir adım daha öteye götürmek olduğunu yarınlarımıza aydınlık bir Türkiye bırakmak için İYİ Parti kadrolarında yer almak istediklerini dile getirdiler.

Programımıza katılan tüm genç kardeşlerimize teşekkür ederim. Kadınlarımız ve gençlerimizin desteğiyle beraber iktidar yürüyüşümüz hız kesmeden devam edecektir. Genel Başkanımızın da söylediği gibi başaracağız başaracağız başaracağız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.