Başkan Kara, Gayberli mahallesinde vatandaşlarla buluştu!

AKTÜEL 21.05.2022 - 16:47, Güncelleme: 21.05.2022 - 16:49
 

Başkan Kara, Gayberli mahallesinde vatandaşlarla buluştu!

Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, Gayberli mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, Gayberli mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yapmış oldukları programı sosyal medya hesabından paylaşan Kara, “Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek ile birlikte Gayberli Muhtarımızın ev sahipliğinde muhtarlarımız ile bir araya gelerek mahallelerimizin taleplerini ve sorunlarını istişare ettik. Mahallelerimiz ve ilçemize hizmette katkı sunmaya çalışan tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim.”ifadelerine yer verdi.
Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, Gayberli mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara, Gayberli mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yapmış oldukları programı sosyal medya hesabından paylaşan Kara, “Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek ile birlikte Gayberli Muhtarımızın ev sahipliğinde muhtarlarımız ile bir araya gelerek mahallelerimizin taleplerini ve sorunlarını istişare ettik.

Mahallelerimiz ve ilçemize hizmette katkı sunmaya çalışan tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim.”ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.