Bu ayakkabılar Türkoğlu’nun modasını değiştirecek!

EKONOMİ 12.05.2022 - 20:03, Güncelleme: 12.05.2022 - 20:03
 

Bu ayakkabılar Türkoğlu’nun modasını değiştirecek!

Moda ayakkabı Türkoğlu’nda ayakkabı modasını değiştirmeye iddialı.

Moda ayakkabı Türkoğlu’nda istasyon mahallesi Atatürk caddesinde hizmet vermeye başladı. Açıldığı günden bugüne vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan moda ayakkabı yapmış olduğu sürpriz indirimlerle şaşırtmaya devam ediyor. İş yeri hakkında bilgiler veren işletme yöneticisi Rabia Balçık,“8 yıldır Türkoğlu’nda esnaflık yapıyorum. Daha önce ilçemizde farklı alanda hizmet veriyorduk şimdi ise Ayakkabı sektörüyle vatandaşlarımıza hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.”dedi. Açılışa özel indirimlerin olduğunu kaydeden Balçık,“Mağazamızda Bay, bayan ve çocuk ayakkabısı üzerine hizmet veriyoruz. İlçemizde böyle bir sektörde hizmet açığı olduğunu düşünerek girdik. Burada spor ve gündelik ayakkabı üzerine çeşitlerimiz mevcut. Ayrıca mağazamızda terlik ve babet çeşitlerimizde mevut. Açılışa özel sürpriz indirimlerimiz var. Her keseye uygun ürünlerimiz mevcut. Vatandaşlarımız gelip görsünler ürünlerimize hayran kalacaklarını düşünüyoruz. İlerleyen günlerde bünyemizde bayan çantalarıyla da hizmet vermeye başlayacağız. Tüm vatandaşlarımızı iş yerimize davet ediyoruz.” İfadelerine yer verdi. Moda ayakkabı adres: İstasyon mahallesi Atatürk caddesi no: 33/B Türkoğlu
Moda ayakkabı Türkoğlu’nda ayakkabı modasını değiştirmeye iddialı.

Moda ayakkabı Türkoğlu’nda istasyon mahallesi Atatürk caddesinde hizmet vermeye başladı. Açıldığı günden bugüne vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan moda ayakkabı yapmış olduğu sürpriz indirimlerle şaşırtmaya devam ediyor.

İş yeri hakkında bilgiler veren işletme yöneticisi Rabia Balçık,“8 yıldır Türkoğlu’nda esnaflık yapıyorum. Daha önce ilçemizde farklı alanda hizmet veriyorduk şimdi ise Ayakkabı sektörüyle vatandaşlarımıza hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.”dedi.

Açılışa özel indirimlerin olduğunu kaydeden Balçık,“Mağazamızda Bay, bayan ve çocuk ayakkabısı üzerine hizmet veriyoruz. İlçemizde böyle bir sektörde hizmet açığı olduğunu düşünerek girdik.

Burada spor ve gündelik ayakkabı üzerine çeşitlerimiz mevcut. Ayrıca mağazamızda terlik ve babet çeşitlerimizde mevut. Açılışa özel sürpriz indirimlerimiz var. Her keseye uygun ürünlerimiz mevcut.

Vatandaşlarımız gelip görsünler ürünlerimize hayran kalacaklarını düşünüyoruz. İlerleyen günlerde bünyemizde bayan çantalarıyla da hizmet vermeye başlayacağız. Tüm vatandaşlarımızı iş yerimize davet ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Moda ayakkabı adres: İstasyon mahallesi Atatürk caddesi no: 33/B Türkoğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.