Kervancıoğlu’ndan Bakan Yardımcısı Pakdil’e ziyaret!

AKTÜEL 11.05.2022 - 22:47, Güncelleme: 11.05.2022 - 22:47
 

Kervancıoğlu’ndan Bakan Yardımcısı Pakdil’e ziyaret!

Alpedo – Kervan lezzetleri gurubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil’i ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ın gönüllü turizm elçisi Kervancıoğlu, Ankara’daki ziyaretlerini sürdürüyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Kervancıoğlu,  Kahramanmaraşlı hemşehrisi Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’yi makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunmuştu. Ziyaretleri kapsamında Kervancıoğlu, Kahramanmaraşlı hemşehrisi Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Kahramanmaraş’ın konuşulduğu ziyaret sonrası Sami Kervancıoğlu, Pakdil’e günün anlam ve önemine binaen Maraş işi oyma sandık hediye etti.
Alpedo – Kervan lezzetleri gurubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil’i ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ın gönüllü turizm elçisi Kervancıoğlu, Ankara’daki ziyaretlerini sürdürüyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Kervancıoğlu,  Kahramanmaraşlı hemşehrisi Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’yi makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunmuştu.

Ziyaretleri kapsamında Kervancıoğlu, Kahramanmaraşlı hemşehrisi Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kahramanmaraş’ın konuşulduğu ziyaret sonrası Sami Kervancıoğlu, Pakdil’e günün anlam ve önemine binaen Maraş işi oyma sandık hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.