Vali Coşkun’dan bayram ziyaretleri!

AKTÜEL 03.05.2022 - 22:30, Güncelleme: 03.05.2022 - 22:30
 

Vali Coşkun’dan bayram ziyaretleri!

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Ramazan Bayramı münasebetiyle Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastalara ve yakınlarına karanfil takdim ederek hayırlı bayramlar dileğinde bulunan Vali Coşkun, bayramın hastalarımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti. Sağlık çalışanlarımıza da karanfil takdim ederek bir süre hasbihal eden Coşkun; “ Salgınla mücadelede sağlık teşkilatımızın gecesini gündüzüne katıp fedakârca çalışarak salgının üstesinden gelinmesinde büyük emekleri var. Bu vesile ile sizlerin nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. İnşallah millet olarak sağlıklı yarınlarda buluşmak dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun” dedi. Vali Coşkun, 112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER (Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi)  personeliyle de bir araya gelerek çalışanların bayramlarını kutlayıp görevlerinde kolaylıklar diledi.
Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Ramazan Bayramı münasebetiyle Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastalara ve yakınlarına karanfil takdim ederek hayırlı bayramlar dileğinde bulunan Vali Coşkun, bayramın hastalarımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Sağlık çalışanlarımıza da karanfil takdim ederek bir süre hasbihal eden Coşkun; “ Salgınla mücadelede sağlık teşkilatımızın gecesini gündüzüne katıp fedakârca çalışarak salgının üstesinden gelinmesinde büyük emekleri var. Bu vesile ile sizlerin nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. İnşallah millet olarak sağlıklı yarınlarda buluşmak dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Vali Coşkun, 112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER (Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi)  personeliyle de bir araya gelerek çalışanların bayramlarını kutlayıp görevlerinde kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.