Hazine Eski Müsteşarı Deva Partili Çanakçı Kahramanmaraş’ı Ziyaret Etti!

POLİTİKA 30.04.2022 - 02:07, Güncelleme: 30.04.2022 - 02:07
 

Hazine Eski Müsteşarı Deva Partili Çanakçı Kahramanmaraş’ı Ziyaret Etti!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hazine eski müsteşarı aynı zamanda Deva Partisi Ekonomi ve Finans Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı ve Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Op.Dr. Bekir Sıtkı Aslan Kahramanmaraş İl teşkilatıyla bir araya geldi.

Kahramanmaraş ziyareti kapsamında Çanakçı Kuyumcukent, Uğur Göz Merkezi ve Sanayi ve Ticaret Odası'na bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Çanakçı, “Ekonomi Eylem Planımızı Şubatın 10'unda İstanbul'da açıkladık. Bu eylem planımızda 8 ana alanda 150'ye yakın somut eyleme yer verdik. Bizim Ekonomi Eylem planımızın birtakım temel hedefleri var. Birinci hedefimiz, en geç ikinci yılda üç haneye çıkmış olan enflasyonu tekrar tek haneli düzeylere indireceğiz.Yine işsizliği tek haneye indireceğiz. Aynı şekilde aşırı yoksulluğu ortadan kaldıracağız.Türkiye'yi yüksek teknolojili ürün ihraç eden ülke haline getireceğiz.Deva Partisi olarak ekonomiye ilişkin bunları vaad ediyoruz. Eylem planlarımızda eylemlerimizi ilk 90 gün, 180 gün ve 360 gün şeklinde sınıflandırdık. Atacağımız adımları ona göre net bir şekilde ortaya koyduk. Ekonomide kurumları hemen bir ay içinde ayağa kaldıracağımıza inanıyoruz.”dedi DEVA Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Uzm. Dr. İrfan Karatutlu ise şu ifadelere yer verdi: “Kahramanmaraş ve Türkiye için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Birlikte bu şehri hak ettiği konuma getireceğiz. Şehrimizi ve ülkemizi seviyoruz. Kültürüyle sanatıyla, edebiyatıyla, sanayicisiyle esnafıyla Kahraman şehrimizi ve Türkiye’yi yüceltmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun, farklılıklarımızın zenginliğiyle, el ele omuz omuza ülkemize ve şehrimize hizmet etmek için STK’larımız, odalarımız, derneklerimiz, gençlerimiz, girişimci kadınlarımız, siyasi parti temsilcileri ile birlikte çalışacağız.”
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hazine eski müsteşarı aynı zamanda Deva Partisi Ekonomi ve Finans Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı ve Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Op.Dr. Bekir Sıtkı Aslan Kahramanmaraş İl teşkilatıyla bir araya geldi.

Kahramanmaraş ziyareti kapsamında Çanakçı Kuyumcukent, Uğur Göz Merkezi ve Sanayi ve Ticaret Odası'na bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Çanakçı, “Ekonomi Eylem Planımızı Şubatın 10'unda İstanbul'da açıkladık. Bu eylem planımızda 8 ana alanda 150'ye yakın somut eyleme yer verdik. Bizim Ekonomi Eylem planımızın birtakım temel hedefleri var. Birinci hedefimiz, en geç ikinci yılda üç haneye çıkmış olan enflasyonu tekrar tek haneli düzeylere indireceğiz.Yine işsizliği tek haneye indireceğiz. Aynı şekilde aşırı yoksulluğu ortadan kaldıracağız.Türkiye'yi yüksek teknolojili ürün ihraç eden ülke haline getireceğiz.Deva Partisi olarak ekonomiye ilişkin bunları vaad ediyoruz. Eylem planlarımızda eylemlerimizi ilk 90 gün, 180 gün ve 360 gün şeklinde sınıflandırdık. Atacağımız adımları ona göre net bir şekilde ortaya koyduk. Ekonomide kurumları hemen bir ay içinde ayağa kaldıracağımıza inanıyoruz.”dedi

DEVA Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Uzm. Dr. İrfan Karatutlu ise şu ifadelere yer verdi: “Kahramanmaraş ve Türkiye için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Birlikte bu şehri hak ettiği konuma getireceğiz. Şehrimizi ve ülkemizi seviyoruz. Kültürüyle sanatıyla, edebiyatıyla, sanayicisiyle esnafıyla Kahraman şehrimizi ve Türkiye’yi yüceltmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun, farklılıklarımızın zenginliğiyle, el ele omuz omuza ülkemize ve şehrimize hizmet etmek için STK’larımız, odalarımız, derneklerimiz, gençlerimiz, girişimci kadınlarımız, siyasi parti temsilcileri ile birlikte çalışacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.