Ak Parti Çağlayancerit’te iftar sofrasında buluştu!

POLİTİKA 25.04.2022 - 00:02, Güncelleme: 25.04.2022 - 00:16
 

Ak Parti Çağlayancerit’te iftar sofrasında buluştu!

Ak Parti Kahramanmaraş il ve ilçe yöneticileri Çağlayancerit’te iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili av. Ahmet Özdemir, Ak parti il başkanı av. Fırat Görgel, Çağlayancerit belediye başkanı Hanifi Sarıaltun, Ak Parti il ve ilçe yöneticileri Çağlayancerit Oruçpınarı Birlik ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği iftar programına katıldı. Başkan Görgel ev sahipliğinden dolayı Dernek Başkanı Muzaffer Onay’a ve yönetimine teşekkür etti. İftar programı sonrasında ise Görgel ve beraberindeki parti yöneticileri Çağrıcı ve Küçük ailelerinin evlerine misafir oldu. Milletvekili Özdemir ise ev ziyaretini sürdürdü.  
Ak Parti Kahramanmaraş il ve ilçe yöneticileri Çağlayancerit’te iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili av. Ahmet Özdemir, Ak parti il başkanı av. Fırat Görgel, Çağlayancerit belediye başkanı Hanifi Sarıaltun, Ak Parti il ve ilçe yöneticileri Çağlayancerit Oruçpınarı Birlik ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği iftar programına katıldı.

Başkan Görgel ev sahipliğinden dolayı Dernek Başkanı Muzaffer Onay’a ve yönetimine teşekkür etti.

İftar programı sonrasında ise Görgel ve beraberindeki parti yöneticileri Çağrıcı ve Küçük ailelerinin evlerine misafir oldu.

Milletvekili Özdemir ise ev ziyaretini sürdürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.