Öztunç, Kahramanmaraş yatırıma aç!

POLİTİKA 16.04.2022 - 23:14, Güncelleme: 16.04.2022 - 23:14
 

Öztunç, Kahramanmaraş yatırıma aç!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, partisinin il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Öztunç, “Elbistan'da Devletin toplantısı olan Kahramanmaraş valiliği il koordinasyon toplantısı yapılıyor. AK Parti'nin Milletvekilleri davetli, MHP Milletvekilleri davetli, AK parti il ve ilçe başkanları davetli ama ben davetli değilim ben bu şehrin vekili değil miyim sayın vali? Sen, beni yok sayarak ben yok mu oluyorum, senin buna gücün yeter mi? Hangi seçilmiş vekili yok sayabilirsin sen?”dedi. İşte Ali Öztunç’un o açıklaması: “Andırın'ın 57 muhtarı var 46'sı ile dün İftar yemeğinde buluştuk, hepsi de isyanda. Muhtarlar hizmet alamadıkları için isyan ediyorlar. Andırın bu şehrin bir parçası değil mi? Ama seçim zamanı Andırın’a gidip oy istiyorlar. Dünkü konuşulanlardan sonra gerçekten çok üzüldüm hizmet yok, ilçeye hizmet gitmemiş. Andırının su sorunu bitmiyor, Andırın’ın yol sorunu bitmiyor. Önceki gün Dulkadiroğlu ilçesinin köylerini gezdim köylerin mezarlıkları temizlenmiyor mezarlıklar temiz değil, Yazıktır Günahtır. Bu köy bana oy vermedi bu köye hizmet yok, Dulkadiroğlu ilçesinin Köyleri benden çöp konteyneri istiyor, ayıp değil mi? Kahramanmaraş'ın bazı köylerine gidin benim ismimin yazılı olduğu çöp konteynırları var, ya da Adana Büyük Şehir Belediyesinin isminin yazılı olduğu banklar var. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin buralara hizmet götürmesi gerekmiyor mu? Eleştirdiğim zaman ise küsüyorlar eleştireceğim, çünkü ben bu şehrin vekiliyim. Ben, görevinizi yapmanızı istiyorum.”  
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, partisinin il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Öztunç, “Elbistan'da Devletin toplantısı olan Kahramanmaraş valiliği il koordinasyon toplantısı yapılıyor. AK Parti'nin Milletvekilleri davetli, MHP Milletvekilleri davetli, AK parti il ve ilçe başkanları davetli ama ben davetli değilim ben bu şehrin vekili değil miyim sayın vali? Sen, beni yok sayarak ben yok mu oluyorum, senin buna gücün yeter mi? Hangi seçilmiş vekili yok sayabilirsin sen?”dedi.

İşte Ali Öztunç’un o açıklaması: “Andırın'ın 57 muhtarı var 46'sı ile dün İftar yemeğinde buluştuk, hepsi de isyanda. Muhtarlar hizmet alamadıkları için isyan ediyorlar. Andırın bu şehrin bir parçası değil mi? Ama seçim zamanı Andırın’a gidip oy istiyorlar. Dünkü konuşulanlardan sonra gerçekten çok üzüldüm hizmet yok, ilçeye hizmet gitmemiş. Andırının su sorunu bitmiyor, Andırın’ın yol sorunu bitmiyor. Önceki gün Dulkadiroğlu ilçesinin köylerini gezdim köylerin mezarlıkları temizlenmiyor mezarlıklar temiz değil, Yazıktır Günahtır. Bu köy bana oy vermedi bu köye hizmet yok, Dulkadiroğlu ilçesinin Köyleri benden çöp konteyneri istiyor, ayıp değil mi? Kahramanmaraş'ın bazı köylerine gidin benim ismimin yazılı olduğu çöp konteynırları var, ya da Adana Büyük Şehir Belediyesinin isminin yazılı olduğu banklar var. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin buralara hizmet götürmesi gerekmiyor mu? Eleştirdiğim zaman ise küsüyorlar eleştireceğim, çünkü ben bu şehrin vekiliyim. Ben, görevinizi yapmanızı istiyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.