Başkan Güven İngiltere’deki yardım balosuna katıldı!

AKTÜEL 23.03.2022 - 22:28, Güncelleme: 23.03.2022 - 22:28
 

Başkan Güven İngiltere’deki yardım balosuna katıldı!

Kuzey Londra’nın Enfield bölgesinde iki dönemdir Belediye Başkanı olan Sabri Özaydın, görevini devretmesine birkaç ay kala, çeşitli yardım dernekleri yararına bir balo düzenledi. Başkan Özaydın geceye eşi Özlem Özaydın ile birlikte katıldı.

Enfield Belediye Başkanı Özaydın, yardım balosuna katılan davetlilere teşekkür etti. Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan’ın da konuklar arasında yer aldığı yardım balosundan yaklaşık 35.000 sterlin gelir elde edildi. Türkiye’den yedi ilçe belediye başkanının da katıldığı balodan elde edilen gelir, özel eğitime ihtiyacı olan çocuklar ve kanser hastalarına yardım dernekleri ile gençleri spora özendirmeye yönelik projelere aktarılacak. Enfield Belediye Başkanı’nın düzenlediği yardım balosuna Londra’dan çok sayıda ilçe belediye başkanı katıldı. Edmonton’da Kervan Banqueting Suite’te perşembe akşamı düzenlenen baloya Beylikdüzü (İstanbul) Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Şişli (İstanbul) Belediye Başkanı Muammer Keskin, Avcılar (İstanbul) Belediye Başkanı Turhan Hançerli, Dikili (İzmir) Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Afşin (Kahramanmaraş) Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Elbistan (Kahramanmaraş) Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ve İslahiye (Gaziantep) Belediye Başkanı Kemal Vural’ın yanı sıra Kuzey Enfield milletvekili Feryal Demirci Clark ve Enfield-Souhtgate milletvekili Bambos Charalambous ile Londra Belediye Başkan Yardımcısı Joanne McCartney, Enfield Belediye lideri Nesil Çalışkan, diplomatlar, çok sayıda Londra ilçe belediye başkanları, Enfield Belediye Meclis üyeleri, Metropolitan Polis Teşkilatı Türk Polis Derneği (TPA) görevlileri, CHP İngiltere Birliği yöneticileri, MUSİAD UK yöneticileri, sanatçılar, dernek başkanları ve iş insanları katıldı.
Kuzey Londra’nın Enfield bölgesinde iki dönemdir Belediye Başkanı olan Sabri Özaydın, görevini devretmesine birkaç ay kala, çeşitli yardım dernekleri yararına bir balo düzenledi. Başkan Özaydın geceye eşi Özlem Özaydın ile birlikte katıldı.

Enfield Belediye Başkanı Özaydın, yardım balosuna katılan davetlilere teşekkür etti. Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan’ın da konuklar arasında yer aldığı yardım balosundan yaklaşık 35.000 sterlin gelir elde edildi. Türkiye’den yedi ilçe belediye başkanının da katıldığı balodan elde edilen gelir, özel eğitime ihtiyacı olan çocuklar ve kanser hastalarına yardım dernekleri ile gençleri spora özendirmeye yönelik projelere aktarılacak. Enfield Belediye Başkanı’nın düzenlediği yardım balosuna Londra’dan çok sayıda ilçe belediye başkanı katıldı.

Edmonton’da Kervan Banqueting Suite’te perşembe akşamı düzenlenen baloya Beylikdüzü (İstanbul) Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Şişli (İstanbul) Belediye Başkanı Muammer Keskin, Avcılar (İstanbul) Belediye Başkanı Turhan Hançerli, Dikili (İzmir) Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Afşin (Kahramanmaraş) Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Elbistan (Kahramanmaraş) Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ve İslahiye (Gaziantep) Belediye Başkanı Kemal Vural’ın yanı sıra Kuzey Enfield milletvekili Feryal Demirci Clark ve Enfield-Souhtgate milletvekili Bambos Charalambous ile Londra Belediye Başkan Yardımcısı Joanne McCartney, Enfield Belediye lideri Nesil Çalışkan, diplomatlar, çok sayıda Londra ilçe belediye başkanları, Enfield Belediye Meclis üyeleri, Metropolitan Polis Teşkilatı Türk Polis Derneği (TPA) görevlileri, CHP İngiltere Birliği yöneticileri, MUSİAD UK yöneticileri, sanatçılar, dernek başkanları ve iş insanları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.