Genç MÜSİAD’da Kılıç dönemi!

AKTÜEL 20.03.2022 - 14:05, Güncelleme: 20.03.2022 - 14:05
 

Genç MÜSİAD’da Kılıç dönemi!

Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Genç MÜSİAD), Kahramanmaraş Şubesi’nin 4. Genel Kurulu’nda başkanlığa Harun Kılıç seçildi.

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi’nde 4. Genel kurul heyecanı yaşandı. MÜSİAD Konağı’nda yapılan Genel Kurula, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Genç MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Yılmaz ve MÜSİAD ailesinden yöneticiler ve üyeler katıldı. Mevcut Başkan Samet Beşen’in görev süresinin tamamlanması sonucu tek adaylı gidilen seçimde Genç MÜSİAD’ın yeni başkanı Harun Kılıç oldu.  
Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Genç MÜSİAD), Kahramanmaraş Şubesi’nin 4. Genel Kurulu’nda başkanlığa Harun Kılıç seçildi.

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi’nde 4. Genel kurul heyecanı yaşandı.

MÜSİAD Konağı’nda yapılan Genel Kurula, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Genç MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Yılmaz ve MÜSİAD ailesinden yöneticiler ve üyeler katıldı.

Mevcut Başkan Samet Beşen’in görev süresinin tamamlanması sonucu tek adaylı gidilen seçimde Genç MÜSİAD’ın yeni başkanı Harun Kılıç oldu.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.