Şehitler anısına vatandaşlara hoşaf ekmek ikramı!

AKTÜEL 19.03.2022 - 15:38, Güncelleme: 19.03.2022 - 15:41
 

Şehitler anısına vatandaşlara hoşaf ekmek ikramı!

İYİ Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı tarafından 18 Mart Çanakkale şehitlerini anmak için hoşaf ekmek ikramı ve mevlid-i şerif okutuldu.

Program hakkında bilgiler veren İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av.Doğan Murat Kılıç, şu açıklamalarda bulundu, “İYİ Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı olarak 18 Mart Çanakkale şehitlerini anmak için gündüz partililerimize üzüm hoşaf ekmek ikramı aynı gün akşam Hz.Yunus Emre Camiinde Çanakkale şehitlerimiz ve bu vatan için can vermiş tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim ve mevlid-i şerif okutturduk. Rabbim onların şefaatine mazhar eylesin bizleri. Bu vesileyle yapmış olduğumuz programlara katılan tüm hakkımıza ve partililerimize teşkilatım adına teşekkür ederim.”  
İYİ Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı tarafından 18 Mart Çanakkale şehitlerini anmak için hoşaf ekmek ikramı ve mevlid-i şerif okutuldu.

Program hakkında bilgiler veren İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av.Doğan Murat Kılıç, şu açıklamalarda bulundu, “İYİ Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı olarak 18 Mart Çanakkale şehitlerini anmak için gündüz partililerimize üzüm hoşaf ekmek ikramı aynı gün akşam Hz.Yunus Emre Camiinde Çanakkale şehitlerimiz ve bu vatan için can vermiş tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim ve mevlid-i şerif okutturduk.

Rabbim onların şefaatine mazhar eylesin bizleri. Bu vesileyle yapmış olduğumuz programlara katılan tüm hakkımıza ve partililerimize teşkilatım adına teşekkür ederim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.