Başkan Gökçe güven tazeledi!

AKTÜEL 13.03.2022 - 20:32, Güncelleme: 13.03.2022 - 20:32
 

Başkan Gökçe güven tazeledi!

Saadet Partisi Dulkadiroğlu ilçesi başkanlığının 3. Olağan kongresi yapıldı.

Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Bünyamin Gökçe yeniden güven tazeledi. Kongrede konuşan Başkan Gökçe şu ifadelere yer verdi, “Saadet partisi Dulkadiroğlu ilçesi 3. Olağan kongresi tüm halkımıza hayırlı olsun inşallah. Uzaktan yakından gelerek bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Kongre sürecinin en başından beri, Emeği geçen teşkilatımızın, Görünen görünmeyen tüm Üyelerini canı gönülden Kutluyorum. Bizleri tekrar bu göreve layık gören,  bizleri İlçe başkanı olarak seçen Aziz delegelerimize, Şükranlarımı sunarım. Bu göreve layık olduğu biçimde, Takatimizin sonuna kadar, Çalışacağımıza söz veriyorum.”  
Saadet Partisi Dulkadiroğlu ilçesi başkanlığının 3. Olağan kongresi yapıldı.

Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Bünyamin Gökçe yeniden güven tazeledi.


Kongrede konuşan Başkan Gökçe şu ifadelere yer verdi, “Saadet partisi Dulkadiroğlu ilçesi 3. Olağan kongresi tüm halkımıza hayırlı olsun inşallah. Uzaktan yakından gelerek bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.

Kongre sürecinin en başından beri, Emeği geçen teşkilatımızın, Görünen görünmeyen tüm Üyelerini canı gönülden Kutluyorum. Bizleri tekrar bu göreve layık gören,  bizleri İlçe başkanı olarak seçen Aziz delegelerimize, Şükranlarımı sunarım. Bu göreve layık olduğu biçimde, Takatimizin sonuna kadar, Çalışacağımıza söz veriyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.