Başkan Çomruk STK temsilcileriyle bir araya geldi!

AKTÜEL 11.03.2022 - 20:58, Güncelleme: 11.03.2022 - 20:58
 

Başkan Çomruk STK temsilcileriyle bir araya geldi!

Türkoğlu esnaf odası başkan adayı Orhan Çomruk, ilçede bulunan STK temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Türkoğlu esnaf odası başkanı Orhan Çomruk, 20 Mart tarihinde yapılacak olan esnaf odası seçimi için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Çomruk ziyaretleri kapsamında Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karaca’yı, Türkoğlu Muhtarlar Dernek Başkanı Hıdır İlyas Çiftçi’yi, Türkoğlu Esnaf Kefalet Koop Başkanı Muhtar Deniz’i ve Bunsuzlular Dernek Başkanı Cemil Canik’i ziyaret etti. Sonrasında ise Pazar esnaflarını ziyaret ederek onlara bol kazançlar diledi.  
Türkoğlu esnaf odası başkan adayı Orhan Çomruk, ilçede bulunan STK temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Türkoğlu esnaf odası başkanı Orhan Çomruk, 20 Mart tarihinde yapılacak olan esnaf odası seçimi için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Çomruk ziyaretleri kapsamında Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karaca’yı, Türkoğlu Muhtarlar Dernek Başkanı Hıdır İlyas Çiftçi’yi, Türkoğlu Esnaf Kefalet Koop Başkanı Muhtar Deniz’i ve Bunsuzlular Dernek Başkanı Cemil Canik’i ziyaret etti.

Sonrasında ise Pazar esnaflarını ziyaret ederek onlara bol kazançlar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.