Başkan Çabukel, STK ziyaretlerini sürdürüyor!

AKTÜEL 06.03.2022 - 14:48, Güncelleme: 06.03.2022 - 14:51
 

Başkan Çabukel, STK ziyaretlerini sürdürüyor!

İYİ Parti Kahramanmaraş il başkanı av.Ahmet Çabukel, STK ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Çabukel beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte ziyaretleri kapsamında Özel Halk Otobüsleri Odasını, Ticari Araçlar Derneğini, Sandalyeciler esnaf odasını ve Bakırcılar esnaf odasını ziyaret etti. Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Çabukel, “İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak Özel Halk Otobüsleri Odası Başkanı Mustafa Baltacı’ya, K plakalı sürekli taşıma yapan ticari araçlar derneği Başkanı Halil Eyidoğan’a, Sandalyeciler odası Başkanı Mehmet Geçkil’e ve Bakırcılar odası Başkanı Selamet Atlı’ya kongre sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine ve yönetimlerine yeni dönemde başarılar dileriz.”dedi.  
İYİ Parti Kahramanmaraş il başkanı av.Ahmet Çabukel, STK ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Çabukel beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte ziyaretleri kapsamında Özel Halk Otobüsleri Odasını, Ticari Araçlar Derneğini, Sandalyeciler esnaf odasını ve Bakırcılar esnaf odasını ziyaret etti.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Çabukel, “İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak Özel Halk Otobüsleri Odası Başkanı Mustafa Baltacı’ya, K plakalı sürekli taşıma yapan ticari araçlar derneği Başkanı Halil Eyidoğan’a, Sandalyeciler odası Başkanı Mehmet Geçkil’e ve Bakırcılar odası Başkanı Selamet Atlı’ya kongre sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine ve yönetimlerine yeni dönemde başarılar dileriz.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.