MHP’li Başkan Emrah Satıcı ziyaretlerini sürdürüyor!

AKTÜEL 06.03.2022 - 14:44, Güncelleme: 06.03.2022 - 14:44
 

MHP’li Başkan Emrah Satıcı ziyaretlerini sürdürüyor!

Milliyetçi Hareke Partisi (MHP) Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Emrah Satıcı, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Satıcı ziyaretleri kapsamında sarayaltı caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Satıcı şu ifadelere yer verdi: “Dulkadiroğlu İlçemizde Esnaf Ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı olarak, Sarayaltı Caddesinde esnaflarımızı ziyaret ettik. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin"Türkiye, büyüyen, güçlenen ve zenginleşen bir ülkedir. Dönemsel sorunlar geçicidir, kısa süre sonra her şey eskisinden daha güzel olacaktır." sözünden hareketle esnafımıza devletimize güvenmesi gerektiğini dile getirdik.”
Milliyetçi Hareke Partisi (MHP) Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Emrah Satıcı, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Satıcı ziyaretleri kapsamında sarayaltı caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Satıcı şu ifadelere yer verdi: “Dulkadiroğlu İlçemizde Esnaf Ziyaretlerimize devam ediyoruz.

Bugün MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı olarak, Sarayaltı Caddesinde esnaflarımızı ziyaret ettik. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin"Türkiye, büyüyen, güçlenen ve zenginleşen bir ülkedir.

Dönemsel sorunlar geçicidir, kısa süre sonra her şey eskisinden daha güzel olacaktır." sözünden hareketle esnafımıza devletimize güvenmesi gerektiğini dile getirdik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.