Başkan Özsoy, Elektrik faturaları esnaflarda şok etkisi yaptı!

EKONOMİ 24.02.2022 - 20:38, Güncelleme: 24.02.2022 - 20:38
 

Başkan Özsoy, Elektrik faturaları esnaflarda şok etkisi yaptı!

Kahramanmaraş Bakkallar Bayiler ve Şekerciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, Elektrik faturalarının esnaflarda şok etkisi yaptığını söyledi.

Başkan Özsoy, “Biz esnaflar olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Elektrik faturaları için devletimizden bir çözüm istiyoruz.”dedi. “Çözüm istiyoruz” Küçük esnafın kapanmayla karşı karşıya geldiğine dikkat çeken Şeref Özsoy konuşmasını şöyle sürdürdü: “Elektrik faturaları esnafımızda şok etkisi yaptı. Biz esnaflar olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Elektrik faturaları için devletimizden bir çözüm istiyoruz. Yerel esnafın yaşatılması gerekiyor. Elektrik faturaları böyle giderse esnaflarımız çok zor durumda kalacaktır. Market yasasının biran önce çıkması gerekiyor. Bu yasasının acilen gündeme alınması gerekiyor. Zincir marketlere karşı yerel esnafın bu konuda korunması gerekiyor. Önceleri yaz günler dolaplarımızda karpuz soğutup satardık, şimdi dondurma satmayı bile düşünmüyoruz. Çünkü her dükkanımıza yüklü miktarda elektrik faturası geliyor.  Esnaflarımız bu konuda çok muzdarip. Esnaflarımız elektrik faturaları karşısında erimeye başladı. Devletimizin öncelikle elektrik faturalarına sonrasında Bağ- Kur- Sigorta primlerinin düşürülmesi gerekiyor. Küçük esnafımız iş yerlerini kapatmayla karşı karşıya geldi. Devletimiz güçlüdür bu ekonomik buhranı da atlatacağını düşünüyorum.”   
Kahramanmaraş Bakkallar Bayiler ve Şekerciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, Elektrik faturalarının esnaflarda şok etkisi yaptığını söyledi.

Başkan Özsoy, “Biz esnaflar olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Elektrik faturaları için devletimizden bir çözüm istiyoruz.”dedi.

“Çözüm istiyoruz”

Küçük esnafın kapanmayla karşı karşıya geldiğine dikkat çeken Şeref Özsoy konuşmasını şöyle sürdürdü: “Elektrik faturaları esnafımızda şok etkisi yaptı. Biz esnaflar olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Elektrik faturaları için devletimizden bir çözüm istiyoruz. Yerel esnafın yaşatılması gerekiyor. Elektrik faturaları böyle giderse esnaflarımız çok zor durumda kalacaktır. Market yasasının biran önce çıkması gerekiyor.

Bu yasasının acilen gündeme alınması gerekiyor. Zincir marketlere karşı yerel esnafın bu konuda korunması gerekiyor. Önceleri yaz günler dolaplarımızda karpuz soğutup satardık, şimdi dondurma satmayı bile düşünmüyoruz. Çünkü her dükkanımıza yüklü miktarda elektrik faturası geliyor.  Esnaflarımız bu konuda çok muzdarip. Esnaflarımız elektrik faturaları karşısında erimeye başladı. Devletimizin öncelikle elektrik faturalarına sonrasında Bağ- Kur- Sigorta primlerinin düşürülmesi gerekiyor. Küçük esnafımız iş yerlerini kapatmayla karşı karşıya geldi. Devletimiz güçlüdür bu ekonomik buhranı da atlatacağını düşünüyorum.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.