Görgel, Şehrimize Çok Önemli Hizmetler Kazandırıldı!

POLİTİKA 22.02.2022 - 19:02, Güncelleme: 22.02.2022 - 19:02
 

Görgel, Şehrimize Çok Önemli Hizmetler Kazandırıldı!

Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı av.Fırat Görgel, “Bugüne kadar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak Kahramanmaraş’ımıza çok önemli hizmetler kazandırıldı.”dedi Kahramanmaraş’ın ak parti ile bir ivme yakaladığına dikkat çeken Görgel, “Kahramanmaraş şiirin edebiyatın kültürün başkenti bir şehir. 1 milyon 200 bine yakın nüfusumuzla 711 mahallemizle 11 ilçemizle Türkiye’nin en önemli şehirlerden bir tanesi. Bugüne kadar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak Kahramanmaraş’ımıza çok önemli hizmetler kazandırıldı. İnşallah sayın bakanımızın ziyaretiyle de şehrimize yeni hizmetleri kazandırırız.”diye konuştu.
Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı av.Fırat Görgel, “Bugüne kadar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak Kahramanmaraş’ımıza çok önemli hizmetler kazandırıldı.”dedi

Kahramanmaraş’ın ak parti ile bir ivme yakaladığına dikkat çeken Görgel, “Kahramanmaraş şiirin edebiyatın kültürün başkenti bir şehir. 1 milyon 200 bine yakın nüfusumuzla 711 mahallemizle 11 ilçemizle Türkiye’nin en önemli şehirlerden bir tanesi. Bugüne kadar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak Kahramanmaraş’ımıza çok önemli hizmetler kazandırıldı. İnşallah sayın bakanımızın ziyaretiyle de şehrimize yeni hizmetleri kazandırırız.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.