Denizli’de Termal Otel Seçenekleri!

Mekanlar 16.02.2022 - 18:42, Güncelleme: 16.02.2022 - 18:42
 

Denizli’de Termal Otel Seçenekleri!

Denizli’de Termal Otel Seçenekleri!

Hierapark Thermal & Spa Hotel Hierapark, 2017 yılında hizmete açılmış, yeni sayılabilecek bir termal otel. Fakat otelin yeni olması işletmenin tecrübesiz olduğunu düşündürmesin, tam aksine oldukça iyi işletilen bir tesis olduğunu söyleyebiliriz. Pamukkale Travertenlerine yaklaşık 5 km mesafede yer alması, antik kentlere de yakın olması nedeniyle oldukça tercih edilebilecek bir termal otel.  Pam Termal Hotel Denizli doğasının mis gibi kokusu ve tertemiz oksijeni oteli adeta çevreliyor. Kışın ısıtılan termal sularında dilediğiniz kadar vakit geçirebilir, havuz başında kahvaltı edebilir ve odanızda konforlu bir şekilde dinlenebilirsiniz. Otelde sauna, masaj odaları ve egzersiz alanları gibi çeşitli bölümler bulunuyor. Leman Hotel Otel gerçekten son derece özgün ve farklı bir tasarıma sahip. Çizgi roman sayfalarından fırlamış gibi, farklı hissettiren bir tasarıma sahip olması, odaların içindeki renkler ve neon aydınlatmalar tek kelimeyle özgün. Tüm odalarında balkon bulunması ve Denizli'nin eşsiz şehir manzarasını görmesi de üstüne eklenince merkez bölgesindeki en tercih edilesi yerlerden biri haline geliyor. Park Dedeman Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Park Dedeman, şehir merkezine 3 km, Pamukkale Travertenlerine ise 16 km uzaklıkta bulunan bir fiyat performans oteli. Odalarında ücretsiz internet, klima, televizyon ve mini buzdolabı yer alıyor.   
Denizli’de Termal Otel Seçenekleri!

Hierapark Thermal & Spa Hotel

Hierapark, 2017 yılında hizmete açılmış, yeni sayılabilecek bir termal otel. Fakat otelin yeni olması işletmenin tecrübesiz olduğunu düşündürmesin, tam aksine oldukça iyi işletilen bir tesis olduğunu söyleyebiliriz. Pamukkale Travertenlerine yaklaşık 5 km mesafede yer alması, antik kentlere de yakın olması nedeniyle oldukça tercih edilebilecek bir termal otel. 

Pam Termal Hotel

Denizli doğasının mis gibi kokusu ve tertemiz oksijeni oteli adeta çevreliyor. Kışın ısıtılan termal sularında dilediğiniz kadar vakit geçirebilir, havuz başında kahvaltı edebilir ve odanızda konforlu bir şekilde dinlenebilirsiniz. Otelde sauna, masaj odaları ve egzersiz alanları gibi çeşitli bölümler bulunuyor.

Leman Hotel

Otel gerçekten son derece özgün ve farklı bir tasarıma sahip. Çizgi roman sayfalarından fırlamış gibi, farklı hissettiren bir tasarıma sahip olması, odaların içindeki renkler ve neon aydınlatmalar tek kelimeyle özgün. Tüm odalarında balkon bulunması ve Denizli'nin eşsiz şehir manzarasını görmesi de üstüne eklenince merkez bölgesindeki en tercih edilesi yerlerden biri haline geliyor.

Park Dedeman

Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Park Dedeman, şehir merkezine 3 km, Pamukkale Travertenlerine ise 16 km uzaklıkta bulunan bir fiyat performans oteli. Odalarında ücretsiz internet, klima, televizyon ve mini buzdolabı yer alıyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.