Milletvekili Özdemir'den Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret!

POLİTİKA 08.02.2022 - 18:57, Güncelleme: 08.02.2022 - 18:57
 

Milletvekili Özdemir'den Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret!

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret gerçekleştirdi. 12 Şubat Kurtuluş Haftası etkinliklerine katılım sağlamak için şehre gelen Özdemir, cemiyetin başkanlığına seçilen Serkan Ercüment Kuzu ve yönetimini ziyaret etti.

Bir süre cemiyet üyeleriyle sohbet eden Özdemir, gazetecilere ziyareti değerlendirdi. Özdemir,  “Bu hafta TBMM’si tatil o yüzden Kahramanmaraş’tayız. Önümüzde ki hafta Kahraman Şehrimizin kurtuluşunun 102. Yıl dönümü dolayısı ile bir çok etkinlikte bulunuyoruz. Bugün Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’ne Başkan Seçilen Serkan Ercüment Kuzu ve Yönetim Kurulunu Ankara’da ki yoğun tempomuz dolayısıyla biraz gecikmeli olsa da hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şehrin sorunları ve yatırımları ile ilgili basın mensuplarımız ve sivil toplum kuruluşları ile istişarede bulunuyoruz. Basın mensubu arkadaşlarımızın sorunları, dilekleri ve istekleri hakkında fikir alışverişi yapıyoruz.  Serkan Ercüment Kuzu Başkanımıza ve Yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diliyoruz, misafir ettikleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyarette Akparti Yönetim Kurulu Üyesi ve Kabzımallar ve Komisyon Odası Başkanı Halit Orhan,  KMAGC Yönetim Kurulu üyeleri  Osman Tuğrul Tuğ, Ali Keklik, Murat Baltacı ve Marpol Tv Yayın Yönetmeni  Zekeriya Okutucu ve Maraş Pusula Yayın Yönetmeni Ömer Faruk Salman katıldı.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret gerçekleştirdi. 12 Şubat Kurtuluş Haftası etkinliklerine katılım sağlamak için şehre gelen Özdemir, cemiyetin başkanlığına seçilen Serkan Ercüment Kuzu ve yönetimini ziyaret etti.

Bir süre cemiyet üyeleriyle sohbet eden Özdemir, gazetecilere ziyareti değerlendirdi.

Özdemir,  “Bu hafta TBMM’si tatil o yüzden Kahramanmaraş’tayız. Önümüzde ki hafta Kahraman Şehrimizin kurtuluşunun 102. Yıl dönümü dolayısı ile bir çok etkinlikte bulunuyoruz. Bugün Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’ne Başkan Seçilen Serkan Ercüment Kuzu ve Yönetim Kurulunu Ankara’da ki yoğun tempomuz dolayısıyla biraz gecikmeli olsa da hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şehrin sorunları ve yatırımları ile ilgili basın mensuplarımız ve sivil toplum kuruluşları ile istişarede bulunuyoruz. Basın mensubu arkadaşlarımızın sorunları, dilekleri ve istekleri hakkında fikir alışverişi yapıyoruz.  Serkan Ercüment Kuzu Başkanımıza ve Yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diliyoruz, misafir ettikleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Akparti Yönetim Kurulu Üyesi ve Kabzımallar ve Komisyon Odası Başkanı Halit Orhan,  KMAGC Yönetim Kurulu üyeleri  Osman Tuğrul Tuğ, Ali Keklik, Murat Baltacı ve Marpol Tv Yayın Yönetmeni  Zekeriya Okutucu ve Maraş Pusula Yayın Yönetmeni Ömer Faruk Salman katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.