National Geographic doğa seyahat rehberi!

Mekanlar 31.01.2022 - 19:49, Güncelleme: 31.01.2022 - 19:49
 

National Geographic doğa seyahat rehberi!

2022 doğa gezisi kategorisi temelde doğal güzelliklerin bulunduğu yerleri keşfetmenizi hedefliyor.

2022 doğa gezisi kategorisi temelde doğal güzelliklerin bulunduğu yerleri keşfetmenizi hedefliyor. Göller, dağlar, ovalar ve daha birçok doğal oluşumun yarattığı güzelliklerle başbaşa kalmanız için National Geographic listesi üzerindeki doğa kategorisinde aşağıdaki lokasyonlar öneriliyor. Baykal Gölü, Rusya Kent, İngiltere Maya Orman Koruma Alanı, Belize Victoria, Avustralya Kuzey Minnesota, ABD Caprivi Ucu, Namibya  
2022 doğa gezisi kategorisi temelde doğal güzelliklerin bulunduğu yerleri keşfetmenizi hedefliyor.

2022 doğa gezisi kategorisi temelde doğal güzelliklerin bulunduğu yerleri keşfetmenizi hedefliyor. Göller, dağlar, ovalar ve daha birçok doğal oluşumun yarattığı güzelliklerle başbaşa kalmanız için National Geographic listesi üzerindeki doğa kategorisinde aşağıdaki lokasyonlar öneriliyor.

  • Baykal Gölü, Rusya
  • Kent, İngiltere
  • Maya Orman Koruma Alanı, Belize
  • Victoria, Avustralya
  • Kuzey Minnesota, ABD
  • Caprivi Ucu, Namibya

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.