Milletvekili Sezal MÜSİAD’a üye oldu!

AKTÜEL 27.01.2022 - 20:25, Güncelleme: 27.01.2022 - 20:25
 

Milletvekili Sezal MÜSİAD’a üye oldu!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Mehmet Cihat Sezal MÜSİAD’a üye oldu.

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Kahramanmaraş milletvekili Mehmet Cihat Sezal, MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanı Salih Çiçekçi’yi ziyaret etti. Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan milletvekili Sezal şu ifadelere yer verdi: “MÜSİAD Kahramanmaraş Şubemizi ziyaret ettim.  Başkanımız Serdar Salih Çiçekçi’ye yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün itibarıyla ben de MÜSİAD‘ın resmi üyesi oldum.  İnşallah önümüzdeki günlerde hayırlı hizmetlerde bir araya geleceğiz.”  
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Mehmet Cihat Sezal MÜSİAD’a üye oldu.

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Kahramanmaraş milletvekili Mehmet Cihat Sezal, MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanı Salih Çiçekçi’yi ziyaret etti.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan milletvekili Sezal şu ifadelere yer verdi: “MÜSİAD Kahramanmaraş Şubemizi ziyaret ettim.  Başkanımız Serdar Salih Çiçekçi’ye yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün itibarıyla ben de MÜSİAD‘ın resmi üyesi oldum.  İnşallah önümüzdeki günlerde hayırlı hizmetlerde bir araya geleceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.