Yalova butik otelleri!

Mekanlar 26.01.2022 - 13:11, Güncelleme: 26.01.2022 - 13:11
 

Yalova butik otelleri!

Marmara'nın önemli şehirlerinden biri olan Yalova, Bursa ve Kocaeli arasında konumlanan küçük bir şehir. Yüzölçümü açısından ülkemizin en küçük şehirlerinden biri olsa da gezilecek yerler ve aktiviteler açısından geniş seçenekler sunuyor. Yalova'nın kendine has lezzetleri başta olmak üzere pek çok güzelliği yerinde görmek için birkaç gününüzü ayırmanız gerekiyor.

Green Garden Yalova Termal otelleri ile tanınan Yalova'ya tatil için gittiğinizde daha az konaklama alanı bulunan butik otel seçeneklerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Geniş olanaklarla ve ideal kapasiteyi bir araya getiren Green Garden Yalova Otel sayesinde aradığınız sakinliğe ulaşabilirsiniz.   Mirart Hotel Boutique Spa Yalova'da geçireceğiniz günleri keyifli bir tatile dönüştürmek istiyorsanız Mirart Hotel'in sunduğu avantajları deneyimleyebilirsiniz. Mirart Hotel sayesinde konaklama boyunca spa hizmetinden yararlanabilir ve rahatlığın tadını çıkarabilirsiniz.  Kaltur Butik Otel Yalova'ya geliş amacınıza göre merkezden uzakta ve sakin bir konaklama alanı arıyor olabilirsiniz. Merkeze 12 km uzaklıkta yer alan Kaltur Butik Otel sayesinde ideal uzaklığa ulaşabilirsiniz. Yürüyüş alanları ve bisiklet imkanı sunan bu otelde dilerseniz günü doğa ile iç içe geçirebilirsiniz.  Limak Termal Butik Hotel Butik otel hizmeti ile termal seçeneğini bir arada sunan, Limak Otel bünyesinde kusursuz bir konaklama deneyimi elde edebilirsiniz. Açık ve kapalı havuz seçenekleri sayesinde yıl boyunca Limak Termal Butik Otel'de kesintisiz yüzme keyfine varabilirsiniz. Green Hills Suites Green Hills Suites, geniş odaları ve manzara seçeneği ile ziyaretçileri kendine çekiyor. Açık havuz imkanı sunan Green Hills Suits bünyesinde, aynı zamanda manzaralı havuzları da deneyimlemeniz mümkün. Ailelere özel oda seçeneği ve hizmet imkanıyla bilinen Green Hills Suits ile konaklamaya ek olarak farklı hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Zir Dream Thermal & Spa Yalova Hotel Zir Dream Thermal & Spa Yalova Hotel, eşsiz konumu ve hizmetleri ile ideal bir konaklama imkanı sunuyor. Birden fazla hizmet seçeneğini tek çatı altında toplamak istiyorsanız tercihinizi Zir Dream Thermal & Spa Yalova Hotel'den yana kullanabilirsiniz.
Marmara'nın önemli şehirlerinden biri olan Yalova, Bursa ve Kocaeli arasında konumlanan küçük bir şehir. Yüzölçümü açısından ülkemizin en küçük şehirlerinden biri olsa da gezilecek yerler ve aktiviteler açısından geniş seçenekler sunuyor. Yalova'nın kendine has lezzetleri başta olmak üzere pek çok güzelliği yerinde görmek için birkaç gününüzü ayırmanız gerekiyor.

Green Garden Yalova

Termal otelleri ile tanınan Yalova'ya tatil için gittiğinizde daha az konaklama alanı bulunan butik otel seçeneklerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Geniş olanaklarla ve ideal kapasiteyi bir araya getiren Green Garden Yalova Otel sayesinde aradığınız sakinliğe ulaşabilirsiniz. 

 Mirart Hotel Boutique Spa

Yalova'da geçireceğiniz günleri keyifli bir tatile dönüştürmek istiyorsanız Mirart Hotel'in sunduğu avantajları deneyimleyebilirsiniz. Mirart Hotel sayesinde konaklama boyunca spa hizmetinden yararlanabilir ve rahatlığın tadını çıkarabilirsiniz. 

Kaltur Butik Otel

Yalova'ya geliş amacınıza göre merkezden uzakta ve sakin bir konaklama alanı arıyor olabilirsiniz. Merkeze 12 km uzaklıkta yer alan Kaltur Butik Otel sayesinde ideal uzaklığa ulaşabilirsiniz. Yürüyüş alanları ve bisiklet imkanı sunan bu otelde dilerseniz günü doğa ile iç içe geçirebilirsiniz. 

Limak Termal Butik Hotel

Butik otel hizmeti ile termal seçeneğini bir arada sunan, Limak Otel bünyesinde kusursuz bir konaklama deneyimi elde edebilirsiniz. Açık ve kapalı havuz seçenekleri sayesinde yıl boyunca Limak Termal Butik Otel'de kesintisiz yüzme keyfine varabilirsiniz.

Green Hills Suites

Green Hills Suites, geniş odaları ve manzara seçeneği ile ziyaretçileri kendine çekiyor. Açık havuz imkanı sunan Green Hills Suits bünyesinde, aynı zamanda manzaralı havuzları da deneyimlemeniz mümkün. Ailelere özel oda seçeneği ve hizmet imkanıyla bilinen Green Hills Suits ile konaklamaya ek olarak farklı hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Zir Dream Thermal & Spa Yalova Hotel

Zir Dream Thermal & Spa Yalova Hotel, eşsiz konumu ve hizmetleri ile ideal bir konaklama imkanı sunuyor. Birden fazla hizmet seçeneğini tek çatı altında toplamak istiyorsanız tercihinizi Zir Dream Thermal & Spa Yalova Hotel'den yana kullanabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.