Kış aylarında balayı rotaları!

Mekanlar 26.01.2022 - 13:05, Güncelleme: 26.01.2022 - 13:05
 

Kış aylarında balayı rotaları!

Kış aylarında balayı rotaları!

Antalya – Side Antalya'nın Side ilçesi yaz boyunca turist akını ile karşı karşı kayan tatil bölgelerinden biri. Side'nin keyfini kış aylarında çıkarmak ve sakin bir balayı geçirmek istiyorsanız burası tam size göre. Kışın Side'deki çılgın kalabalıklar bir bir dağıldığı için otellerde daha rahat bir konaklama imkanı sunuluyor. İstanbul - Ağva İstanbul'a yakın bir konumda yaşayanlar ve şehrin çok uzağında bulunanlar balayı için belli dönemlerde burayı tercih ediyor. Şehrin gürültüsünden uzakta bir balayı geçirmek isteyenler içinse Ağva geniş seçenekler sunuyor. İstanbul'un huzurlu tarafını görmek ve mevsim geçişine şahit olmak için balayı tercihinizi Ağva'dan yana kullanabilirsiniz.  Cunda Adası Dört mevsim boyunca eşsiz güzelliğini koruyan bir yerde balayı tatili yapmak isteyenler için Cunda Adası harika bir alternatif. Otel çeşitliliği ile dikkat çeken Cunda Adası'nda balayı çiftlerine kapılarını açan pek çok balayı butik otel seçeneği bulunuyor. Bolu - Abant Abant Gölü'nün muhteşem manzarasını kış aylarında görmek ister misiniz? Harika bir balayı alternatifi olan Abant'ta doğal güzelliklerin arasında unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Her köşesinde farklı bir güzellik saklayan Abant Gölü, kış aylarının gelişi ile birlikte eşsiz manzaralara sahne oluyor. Kars - Sarıkamış Maceraperest çiftlerin Türkiye'de, kış aylarında gidebileceği en iyi nokta hiç şüphesiz Kars- Sarıkamış. Doğu Ekspresi ile başlayan balayı maceranızı Sarıkamış'ta sıcak bir şömineli otelde duraklatabilirsiniz. Sarıkamış Kayak Merkezi'nde hem orjinal hem de içinizi ısıtan farklı bir balayı fikrini yaşamanız mümkün. Nevşehir - Kapadokya Zaten güzel olan Kapadokya bembeyaz örtüyle buluştuğunda bir başka güzel oluyor. Kapadokya'ya kış aylarında hiç gitmediyseniz balayını fırsata çevirebilirsiniz. İçinizi ısıtan mimarisi ve renk cümbüşü ile göz kamaştıran Kapadokya'da romantik bir balayı deneyimi sizi bekliyor. Kocaeli - Kartepe İstanbul'da ya da yakın çevrelerinde yaşayan çiftler fazla uzaklaşmadan balayı tatili yapacakları bir rota arıyor olabilir. Kartepe kayak merkezi her dönem popülerliğini koruyan bir tatil merkezi olarak kış aylarında da beklentinize uygun çözümler sunuyor. Karın tadını doyasıya çıkaracağınız bir rota arıyorsanız kesinlikte Kartepe'yi denemelisiniz.
Kış aylarında balayı rotaları!

Antalya – Side

Antalya'nın Side ilçesi yaz boyunca turist akını ile karşı karşı kayan tatil bölgelerinden biri. Side'nin keyfini kış aylarında çıkarmak ve sakin bir balayı geçirmek istiyorsanız burası tam size göre. Kışın Side'deki çılgın kalabalıklar bir bir dağıldığı için otellerde daha rahat bir konaklama imkanı sunuluyor.

İstanbul - Ağva

İstanbul'a yakın bir konumda yaşayanlar ve şehrin çok uzağında bulunanlar balayı için belli dönemlerde burayı tercih ediyor. Şehrin gürültüsünden uzakta bir balayı geçirmek isteyenler içinse Ağva geniş seçenekler sunuyor. İstanbul'un huzurlu tarafını görmek ve mevsim geçişine şahit olmak için balayı tercihinizi Ağva'dan yana kullanabilirsiniz. 

Cunda Adası

Dört mevsim boyunca eşsiz güzelliğini koruyan bir yerde balayı tatili yapmak isteyenler için Cunda Adası harika bir alternatif. Otel çeşitliliği ile dikkat çeken Cunda Adası'nda balayı çiftlerine kapılarını açan pek çok balayı butik otel seçeneği bulunuyor.

Bolu - Abant

Abant Gölü'nün muhteşem manzarasını kış aylarında görmek ister misiniz? Harika bir balayı alternatifi olan Abant'ta doğal güzelliklerin arasında unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Her köşesinde farklı bir güzellik saklayan Abant Gölü, kış aylarının gelişi ile birlikte eşsiz manzaralara sahne oluyor.

Kars - Sarıkamış

Maceraperest çiftlerin Türkiye'de, kış aylarında gidebileceği en iyi nokta hiç şüphesiz Kars- Sarıkamış. Doğu Ekspresi ile başlayan balayı maceranızı Sarıkamış'ta sıcak bir şömineli otelde duraklatabilirsiniz. Sarıkamış Kayak Merkezi'nde hem orjinal hem de içinizi ısıtan farklı bir balayı fikrini yaşamanız mümkün.

Nevşehir - Kapadokya

Zaten güzel olan Kapadokya bembeyaz örtüyle buluştuğunda bir başka güzel oluyor. Kapadokya'ya kış aylarında hiç gitmediyseniz balayını fırsata çevirebilirsiniz. İçinizi ısıtan mimarisi ve renk cümbüşü ile göz kamaştıran Kapadokya'da romantik bir balayı deneyimi sizi bekliyor.

Kocaeli - Kartepe

İstanbul'da ya da yakın çevrelerinde yaşayan çiftler fazla uzaklaşmadan balayı tatili yapacakları bir rota arıyor olabilir. Kartepe kayak merkezi her dönem popülerliğini koruyan bir tatil merkezi olarak kış aylarında da beklentinize uygun çözümler sunuyor. Karın tadını doyasıya çıkaracağınız bir rota arıyorsanız kesinlikte Kartepe'yi denemelisiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.