Vali Coşkun’dan KMAGC’ya ziyaret!

AKTÜEL 11.01.2022 - 21:04, Güncelleme: 11.01.2022 - 21:04
 

Vali Coşkun’dan KMAGC’ya ziyaret!

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebi ile Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’ni (KMAGC) ziyaret etti.

Kahramanmaraş Basınının sorunlarının, geleceğinin, şehre kazandırdığı katma değerin konuşulduğu ziyarette Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Çoşkun “7/24 fark etmeksizin mesai kavramı gözetmeksizin vatandaşımıza doğru bilginin ulaştırılması noktasında çok büyük bir görevi icra ediyorlar”  açıklamasında bulundu. Vali Çoşkun, “Öncelikle tüm basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Sağlık ve afiyet içerisinde nice yıllar diliyorum. Her zaman ifade ediyoruz, gerçekten basın mensubu arkadaşlarımız tabiri caizse bir kamu görevi hissiyatı ile görevlerini icra ediyorlar. 7/24 fark etmeksizin mesai kavramı gözetmeksizin vatandaşımıza doğru bilginin ulaştırılması noktasında çok büyük bir görevi icra ediyorlar. Bu katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. İşte Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’un o açıklaması:  “Yerel basınımız ilimizin kalkınması, kültürel ve ekonomik bakımdan şehrimizin gelişmesi büyük bir çaba içerisindeler. İnşallah temennimiz aynı minvalde gazeteciliğin genel prensipleri çerçevesinde vatandaşlarımızın doğru bilgi alması adına sizlerin vasıtası ile yürüyecektir. Tabi ki artık günümüzde dijital medya hadisesi yaygınlaşmaya başladı. Bu konuda da galiba yasal düzenleme gerekiyor. Oda beklentiler doğrultusunda en kısa zamanda gerçekleşmesi temennisi içerisindeyiz. Çünkü çok düzensiz, düzen altına alınması gereken bir alan inşallah bu durum en kısa sürede düzen altına alınacaktır. Yeniden 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum. Hayırlı çalışmalar diliyorum.”  Ziyarete Cemiyet başkanı Serkan Ercümet Kuzu, Başkan Yardımcısı Ali Keklik, Genel Sekreter Osman Tuğrul Tuğ, Kahraman Tv Muhabiri Hasan Çiftçioğlu Üye Fatma Zencir, Üye Ömer Barış katıldı.  
Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebi ile Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’ni (KMAGC) ziyaret etti.

Kahramanmaraş Basınının sorunlarının, geleceğinin, şehre kazandırdığı katma değerin konuşulduğu ziyarette Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Çoşkun “7/24 fark etmeksizin mesai kavramı gözetmeksizin vatandaşımıza doğru bilginin ulaştırılması noktasında çok büyük bir görevi icra ediyorlar”  açıklamasında bulundu.


Vali Çoşkun, “Öncelikle tüm basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Sağlık ve afiyet içerisinde nice yıllar diliyorum. Her zaman ifade ediyoruz, gerçekten basın mensubu arkadaşlarımız tabiri caizse bir kamu görevi hissiyatı ile görevlerini icra ediyorlar. 7/24 fark etmeksizin mesai kavramı gözetmeksizin vatandaşımıza doğru bilginin ulaştırılması noktasında çok büyük bir görevi icra ediyorlar. Bu katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.


İşte Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’un o açıklaması:


 “Yerel basınımız ilimizin kalkınması, kültürel ve ekonomik bakımdan şehrimizin gelişmesi büyük bir çaba içerisindeler. İnşallah temennimiz aynı minvalde gazeteciliğin genel prensipleri çerçevesinde vatandaşlarımızın doğru bilgi alması adına sizlerin vasıtası ile yürüyecektir. Tabi ki artık günümüzde dijital medya hadisesi yaygınlaşmaya başladı. Bu konuda da galiba yasal düzenleme gerekiyor. Oda beklentiler doğrultusunda en kısa zamanda gerçekleşmesi temennisi içerisindeyiz. Çünkü çok düzensiz, düzen altına alınması gereken bir alan inşallah bu durum en kısa sürede düzen altına alınacaktır. Yeniden 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum. Hayırlı çalışmalar diliyorum.” 


Ziyarete Cemiyet başkanı Serkan Ercümet Kuzu, Başkan Yardımcısı Ali Keklik, Genel Sekreter Osman Tuğrul Tuğ, Kahraman Tv Muhabiri Hasan Çiftçioğlu Üye Fatma Zencir, Üye Ömer Barış katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.