Özdemir, Kahramanmaraş’a dev yatırımlar geliyor!

SPOR 04.01.2022 - 20:42, Güncelleme: 04.01.2022 - 20:42
 

Özdemir, Kahramanmaraş’a dev yatırımlar geliyor!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili avukat Ahmet Özdemir, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla Kahramanmaraş’a dev yatırımların geleceğini söyledi.

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekillerinden avukat Ahmet Özdemir, Celalettin Güvenç, Habibe Öçal, Kahramanmaraş valisi Ömer Faruk Çoşkun, Ak Parti il başkanı avukat Fırat Görgel, Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, Göksun belediye başkanı Hüseyin Çoşkun Aydın, Andırın belediye başkanı, Ahmet Doğan,  ve Kahramanmaraş gençlik ve spor il müdürü Cemil Boz, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret etti. Ziyarette protokol imzalandı. Yapmış olduğu ziyaretin detaylarını sosyal medya hesabından paylaşan milletvekili Özdemir şu açıklamalarda bulundu: “Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik ile protokol imzalandık. Bu protokol ile; Merkez ve İlçelere 40 adet Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası   100 Adet Basketbol potası   Türkoğlu İlçesine 1 adet Gençlik Merkezi  Göksun İlçesine 1 adet Gençlik Merkezi Andırın İlçesine 1 adet Gençlik Merkezi  Onikişubat İlçesinde; Batıpark Futbol Sahasına 1500 Seyirci Kapasiteli Çelik Tribün ile Soyunma Odası  Nurhak İlçesine 1 adet Gençlik Merkezi ve 1 adet Spor Salonu  Ekinözü İlçesine 1 adet Gençlik Merkezi kazandırdık. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Bünyamin Bozgeyik'e şehrimiz ve Gençlerimiz adına teşekkür ederiz.”
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili avukat Ahmet Özdemir, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla Kahramanmaraş’a dev yatırımların geleceğini söyledi.

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekillerinden avukat Ahmet Özdemir, Celalettin Güvenç, Habibe Öçal, Kahramanmaraş valisi Ömer Faruk Çoşkun, Ak Parti il başkanı avukat Fırat Görgel, Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, Göksun belediye başkanı Hüseyin Çoşkun Aydın, Andırın belediye başkanı, Ahmet Doğan,  ve Kahramanmaraş gençlik ve spor il müdürü Cemil Boz, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret etti.
Ziyarette protokol imzalandı.

Yapmış olduğu ziyaretin detaylarını sosyal medya hesabından paylaşan milletvekili Özdemir şu açıklamalarda bulundu:

“Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik ile protokol imzalandık.
Bu protokol ile;


Merkez ve İlçelere 40 adet Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası  
100 Adet Basketbol potası  
Türkoğlu İlçesine 1 adet Gençlik Merkezi 
Göksun İlçesine 1 adet Gençlik Merkezi
Andırın İlçesine 1 adet Gençlik Merkezi 
Onikişubat İlçesinde; Batıpark Futbol Sahasına 1500 Seyirci Kapasiteli Çelik Tribün ile Soyunma Odası 
Nurhak İlçesine 1 adet Gençlik Merkezi ve 1 adet Spor Salonu 
Ekinözü İlçesine 1 adet Gençlik Merkezi kazandırdık.

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Bünyamin Bozgeyik'e şehrimiz ve Gençlerimiz adına teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.