CHP’den zamlara battaniyeli protesto!

POLİTİKA 03.01.2022 - 20:10, Güncelleme: 03.01.2022 - 20:10
 

CHP’den zamlara battaniyeli protesto!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl ve ilçe teşkilatı, elektrik ve doğalgaza gelen zamları battaniyelerle protesto etti.

Elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketleri önünde bir araya gelen partililer, ellerindeki gaz lambalarıyla zamlara tepki gösterdi. Uygulanan zamanların acilen çekilmesi konusunda sorumlulara çağrıda bulunan CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül,“Bugün yaptığınız milletin aklıyla dalga geçmektir. Asgari ücrete sözde zam yaparken, basın toplantılarıyla şaşalarla bunu kutlarken, bugün yaptığınız zamlardan hiçbiriniz sahne alamıyorsunuz, utanmıyorsunuz da. Bu zammın bir anlamı var. Daha güzel bir ifadeyle bir ay önce evine 100 lira fatura gelen bir aile bundan sonra 225 lira fatura ödemek durumunda kalacak. Dolayısıyla garip millete yazık ettiniz. Sizler saraylarınız da, yatlarınız da, katlarınızda otururken tabi fatura ödemiyorsunuz ki, böyle bir derdiniz olsun. Yada her biriniz bir kurumdan 5 tane farklı maaş aldığınız için faturalar gözünüze görünmüyor. Oysa millet farklı zaruret içerisinde.”dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl ve ilçe teşkilatı, elektrik ve doğalgaza gelen zamları battaniyelerle protesto etti.

Elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketleri önünde bir araya gelen partililer, ellerindeki gaz lambalarıyla zamlara tepki gösterdi.

Uygulanan zamanların acilen çekilmesi konusunda sorumlulara çağrıda bulunan CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül,“Bugün yaptığınız milletin aklıyla dalga geçmektir. Asgari ücrete sözde zam yaparken, basın toplantılarıyla şaşalarla bunu kutlarken, bugün yaptığınız zamlardan hiçbiriniz sahne alamıyorsunuz, utanmıyorsunuz da.

Bu zammın bir anlamı var. Daha güzel bir ifadeyle bir ay önce evine 100 lira fatura gelen bir aile bundan sonra 225 lira fatura ödemek durumunda kalacak. Dolayısıyla garip millete yazık ettiniz. Sizler saraylarınız da, yatlarınız da, katlarınızda otururken tabi fatura ödemiyorsunuz ki, böyle bir derdiniz olsun. Yada her biriniz bir kurumdan 5 tane farklı maaş aldığınız için faturalar gözünüze görünmüyor. Oysa millet farklı zaruret içerisinde.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.