En Büyük Metropol Şehirler!

Mekanlar 01.01.2022 - 14:54, Güncelleme: 01.01.2022 - 14:54
 

En Büyük Metropol Şehirler!

En Büyük Metropol Şehirler!

Tokyo, Japonya Dünyanın en büyük metropol şehirleri arasında açık ara farkla Tokyo önde. Kalabalık nüfusuna rağmen ulaşım çok hızlıdır. Seul, Güney Kore Seul, Kore savaşının ardından büyük aşama kaydederek gelişmeye devam etmektedir. Ulaşımda büyük gelişmeler kaydedip yeşil alana önem verip arttırmaya gitmiştir. Mexico City, Meksika Geçmiş yıllardan bu yana tam 10 kat büyüme göstermiş olsa da nüfusta ki düşük oranda ki artış nedeniyle tehlike çanları çalmaktadır. New York, ABD New York'ta birçok New Yorklunun kendisine ait arabası olmadığını biliyor muydunuz? Sebebi ise, istenilen yere istediğiniz zaman ve kısa bir sürede gidilmesi. Oldukça güzel işleyen bir ulaşım ağına sahipler. Mumbai, Hindistan Doğum oranlarının yüksek olması ve sürekli göç alan bir bölge olması nedeniyle nüfusunun artması kaçınılmazdır. Sao Paulo, Brezilya En zengin şehir olma vasfına sahipken, yoksulluk ve yüksek oranda suç oranları da en önemli sorunlarından bir tanesidir. Los Angeles, ABD Los Angeles Amerika’nın en büyük şehridir. Geniş ve işlek, canlı sokakları, yollarıyla ünlüdür.  
En Büyük Metropol Şehirler!

Tokyo, Japonya

Dünyanın en büyük metropol şehirleri arasında açık ara farkla Tokyo önde. Kalabalık nüfusuna rağmen ulaşım çok hızlıdır.

Seul, Güney Kore

Seul, Kore savaşının ardından büyük aşama kaydederek gelişmeye devam etmektedir. Ulaşımda büyük gelişmeler kaydedip yeşil alana önem verip arttırmaya gitmiştir.

Mexico City, Meksika

Geçmiş yıllardan bu yana tam 10 kat büyüme göstermiş olsa da nüfusta ki düşük oranda ki artış nedeniyle tehlike çanları çalmaktadır.

New York, ABD

New York'ta birçok New Yorklunun kendisine ait arabası olmadığını biliyor muydunuz? Sebebi ise, istenilen yere istediğiniz zaman ve kısa bir sürede gidilmesi. Oldukça güzel işleyen bir ulaşım ağına sahipler.

Mumbai, Hindistan

Doğum oranlarının yüksek olması ve sürekli göç alan bir bölge olması nedeniyle nüfusunun artması kaçınılmazdır.

Sao Paulo, Brezilya

En zengin şehir olma vasfına sahipken, yoksulluk ve yüksek oranda suç oranları da en önemli sorunlarından bir tanesidir.

Los Angeles, ABD

Los Angeles Amerika’nın en büyük şehridir. Geniş ve işlek, canlı sokakları, yollarıyla ünlüdür.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.