Kış bitmeden mutlaka buraları keşfedin!

Mekanlar 01.01.2022 - 14:39, Güncelleme: 01.01.2022 - 14:39
 

Kış bitmeden mutlaka buraları keşfedin!

Kış bitmeden mutlaka buraları keşfedin!

Ermenistan Sınırı – Kars Kars Havalimanı şehir merkezine 7 km uzaklıkta ve İstanbul'dan direkt uçuşla 2 saatte varıyorsunuz. Sapanca – Sakarya Doğanın gardrobu gibi renkli ve huzur dolu bir kasaba Sapanca. Yılı çok yorgun geçirmişseniz veya dingin birkaç gün iyi gelir diyorsanız rotanızı Sapanca'ya çevirebilirsiniz.  Abant Gölü Tabiat Parkı – Bolu Çam ağaçlarıyla çevrili Abant Gölü mis gibi havası ve renkli doğasıyla huzurlu kış adreslerinden. Şehir kaçkınlarının, balayı çiftlerinin ve doğa aşıklarının buluştuğu tabiat parkı yürüyüş, bisiklet, fotoğraf turları için ideal. Yedigöller Milli Parkı – Bolu Orman ve göl manzaralarıyla mest eden milli park Bolu merkeze 1 saat uzaklıkta ve 1,5 km'lik bir alana yayılmış yedi gölü kapsıyor. Maviyle yeşil karışımı doğasında başta zambak ve orkide olmak üzere 235 bitki türü yetişiyor.  Safranbolu – Karabük UNESCO Dünya Mirasları Listesi'ndeki Safranbolu'da tıpkı Kapadokya gibi ülkemizin mevsimsiz yerlerinden. Yazı da kışı da bir tablo çizdirecek kadar güzel bu yörenin hem sivil mimari hem de doğa açısından çok şanslı olduğunu söyleyelim öncelikle. Tarihi Osmanlı evlerinin kar kaplı çatıları, mutfağının dumanı tüten aş çorbaları, yeri bir ip gibi çizip geçen derin kanyonları ve yakınındaki kültür hazinesi Yörük Köyü ile kışın da çok sevdiriyor Safranbolu kendini.  Kazdağları – Balıkesir Kazdağları her daim gönüllerin birincisi. Dünyanın en güzel havasını soluyacağınız bölgede kışın sıcaklık 0 derecenin altına düşmüyor.   
Kış bitmeden mutlaka buraları keşfedin!

Ermenistan Sınırı – Kars

Kars Havalimanı şehir merkezine 7 km uzaklıkta ve İstanbul'dan direkt uçuşla 2 saatte varıyorsunuz.

Sapanca – Sakarya

Doğanın gardrobu gibi renkli ve huzur dolu bir kasaba Sapanca. Yılı çok yorgun geçirmişseniz veya dingin birkaç gün iyi gelir diyorsanız rotanızı Sapanca'ya çevirebilirsiniz. 

Abant Gölü Tabiat Parkı – Bolu

Çam ağaçlarıyla çevrili Abant Gölü mis gibi havası ve renkli doğasıyla huzurlu kış adreslerinden. Şehir kaçkınlarının, balayı çiftlerinin ve doğa aşıklarının buluştuğu tabiat parkı yürüyüş, bisiklet, fotoğraf turları için ideal.

Yedigöller Milli Parkı – Bolu

Orman ve göl manzaralarıyla mest eden milli park Bolu merkeze 1 saat uzaklıkta ve 1,5 km'lik bir alana yayılmış yedi gölü kapsıyor. Maviyle yeşil karışımı doğasında başta zambak ve orkide olmak üzere 235 bitki türü yetişiyor. 

Safranbolu – Karabük

UNESCO Dünya Mirasları Listesi'ndeki Safranbolu'da tıpkı Kapadokya gibi ülkemizin mevsimsiz yerlerinden. Yazı da kışı da bir tablo çizdirecek kadar güzel bu yörenin hem sivil mimari hem de doğa açısından çok şanslı olduğunu söyleyelim öncelikle. Tarihi Osmanlı evlerinin kar kaplı çatıları, mutfağının dumanı tüten aş çorbaları, yeri bir ip gibi çizip geçen derin kanyonları ve yakınındaki kültür hazinesi Yörük Köyü ile kışın da çok sevdiriyor Safranbolu kendini. 

Kazdağları – Balıkesir

Kazdağları her daim gönüllerin birincisi. Dünyanın en güzel havasını soluyacağınız bölgede kışın sıcaklık 0 derecenin altına düşmüyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.