Harry Potter 2022 nerede yayınlanacak?

AKTÜEL 01.01.2022 - 13:38, Güncelleme: 01.01.2022 - 13:38
 

Harry Potter 2022 nerede yayınlanacak?

Harry Potter hayranları tarafından merakla beklenen bu özel bölüm de HBO Max'te yayınlanacak.

1 Ocak 2022 tarihinde HBO Max'te izleyiciler ile buluşacak "Return to Hogwarts" yapımı herhangi bir yeni Harry Potter hikayesi yer verilmiyor. Burada daha çok bir buluşma konusu ele alınıyor. HBO Max'te yayınlanacak olan filme ülkemizden direkt olarak ulaşım olamayacak. HBO Max henüz ülkemizde hizmet vermemekte.  
Harry Potter hayranları tarafından merakla beklenen bu özel bölüm de HBO Max'te yayınlanacak.

1 Ocak 2022 tarihinde HBO Max'te izleyiciler ile buluşacak "Return to Hogwarts" yapımı herhangi bir yeni Harry Potter hikayesi yer verilmiyor. Burada daha çok bir buluşma konusu ele alınıyor.

HBO Max'te yayınlanacak olan filme ülkemizden direkt olarak ulaşım olamayacak. HBO Max henüz ülkemizde hizmet vermemekte.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.