Başkan Özsoy’dan o zincir marketlere boykot çağrısı!

AKTÜEL 31.12.2021 - 15:25, Güncelleme: 31.12.2021 - 15:25
 

Başkan Özsoy’dan o zincir marketlere boykot çağrısı!

Kahramanmaraş Bakkallar Bayiler ve Şekerciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, küçük esnafa sahip çıkma adına fiyatlarına fahiş oranda zam yapan zincir marketlere boykot yapacaklarını söyledi.

Başkan Özsoy, fiyatlarında indirime gitmeyen zincir marketleri 1-5 Ocak tarihleri arasında 5 gün boyunca boykot edeceklerini vurguladı. “Yerel esnaflarımıza sahip çıkalım” Yerel esnaflara sahip çıkılması gerektiğini savunan Şeref Özsoy konuşmasını şöyle sürdürdü: “Küçük esnaflarımız zor durumda. Bizim zincir marketler gibi depolarda koli koli ürünlerimiz yok. Bizim alacağımız en fazla 3 koli. Oda rafları düzlemek için. Zincir marketlerin durmadan etiket değiştirdiği zamanlarda bile bizim esnafımız zincir marketlerden ucuza mal sattı ve vatandaşta bunu değerlendirip alışverişini bakkallardan yani bizim esnafımızdan yaptı. Bakkallardaki fiyatlar daha uygun oldu. Bizim esnafımız ahilik kültürü almış insanlardır. Esnaflarımızın her birisi benim yanımda çok ama çok değerlidir. Biz esnafımızı sevmek zorundayız. Ben esnafımın 7/24 her zaman emrinde ve hizmetindeyim. Ben sürekli sahadayım. Hem denetliyorum hem de uyarı yapıyorum. Bakkalları gezdiğimizde yağ fiyatlarının düştüğünü gördüm. Diğer ürünlerin fiyat etiketlerinin indirildiğini gördüm. Çok küçük kar paylarıyla satış yapacak esnaf ve sanatkârımız var. Zam üstüne zam yapan zincir marketleri 5 gün boyunca net bir şekilde boykot ederek cebimizi kurtarmalıyız. 1 ila 5 Ocak tarihleri arasında bu zincir marketlerden alışveriş yapmayın ve sabredin. Hep beraber bakkalımıza, kasabımıza, marketimize, manavımıza, berberimize ve bütün esnafımıza sahip çıkalım. Mahalle kültürüne hep birlikte geri dönelim. Bakkalsız bir mahalle, annesiz bir aile gibidir. Esnaf ve sanatkârımıza hep birlikte sahip çıkalım. Mahalle esnafımızın ışıkları sönmesin. Ahde vefa sahiplenmeyle olur. Paramız şehrimizde kalsın.”  
Kahramanmaraş Bakkallar Bayiler ve Şekerciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, küçük esnafa sahip çıkma adına fiyatlarına fahiş oranda zam yapan zincir marketlere boykot yapacaklarını söyledi.

Başkan Özsoy, fiyatlarında indirime gitmeyen zincir marketleri 1-5 Ocak tarihleri arasında 5 gün boyunca boykot edeceklerini vurguladı.

“Yerel esnaflarımıza sahip çıkalım”

Yerel esnaflara sahip çıkılması gerektiğini savunan Şeref Özsoy konuşmasını şöyle sürdürdü: “Küçük esnaflarımız zor durumda. Bizim zincir marketler gibi depolarda koli koli ürünlerimiz yok. Bizim alacağımız en fazla 3 koli. Oda rafları düzlemek için. Zincir marketlerin durmadan etiket değiştirdiği zamanlarda bile bizim esnafımız zincir marketlerden ucuza mal sattı ve vatandaşta bunu değerlendirip alışverişini bakkallardan yani bizim esnafımızdan yaptı. Bakkallardaki fiyatlar daha uygun oldu. Bizim esnafımız ahilik kültürü almış insanlardır. Esnaflarımızın her birisi benim yanımda çok ama çok değerlidir.

Biz esnafımızı sevmek zorundayız. Ben esnafımın 7/24 her zaman emrinde ve hizmetindeyim. Ben sürekli sahadayım. Hem denetliyorum hem de uyarı yapıyorum. Bakkalları gezdiğimizde yağ fiyatlarının düştüğünü gördüm. Diğer ürünlerin fiyat etiketlerinin indirildiğini gördüm. Çok küçük kar paylarıyla satış yapacak esnaf ve sanatkârımız var. Zam üstüne zam yapan zincir marketleri 5 gün boyunca net bir şekilde boykot ederek cebimizi kurtarmalıyız.

1 ila 5 Ocak tarihleri arasında bu zincir marketlerden alışveriş yapmayın ve sabredin. Hep beraber bakkalımıza, kasabımıza, marketimize, manavımıza, berberimize ve bütün esnafımıza sahip çıkalım. Mahalle kültürüne hep birlikte geri dönelim. Bakkalsız bir mahalle, annesiz bir aile gibidir. Esnaf ve sanatkârımıza hep birlikte sahip çıkalım. Mahalle esnafımızın ışıkları sönmesin. Ahde vefa sahiplenmeyle olur. Paramız şehrimizde kalsın.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.