TÜMKİAD Ocak ayına hazırlanıyor!

EKONOMİ 30.12.2021 - 11:30, Güncelleme: 30.12.2021 - 11:30
 

TÜMKİAD Ocak ayına hazırlanıyor!

TÜMKİAD Kahramanmaraş şube başkanı Muhammet Eliaçık, ocak ayının kendileri için çok yoğun geçeceğini söyledi.

Başkan Eliaçık sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla şehirde yapılmayanı yapmaya devam edeceklerini kaydetti. “Örnek olmaya devam edeceğiz” İşte Muhammet Eliaçık’ın o açıklaması: “Yeni dönem ilk olağan yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Ocak ayı içerisindeki gerçekleştireceğimiz projelerimizi masaya yatırdık. Ocak ayı TÜMKİAD Kahramanmaraş için yoğun bir ay olacak. Yine yapılmayanı yaparak örnek olmaya devam edeceğiz. Çok mutlu oluyoruz bizi örnek alarak sahaya çıkan STK'ları.”
TÜMKİAD Kahramanmaraş şube başkanı Muhammet Eliaçık, ocak ayının kendileri için çok yoğun geçeceğini söyledi.

Başkan Eliaçık sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla şehirde yapılmayanı yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

“Örnek olmaya devam edeceğiz”

İşte Muhammet Eliaçık’ın o açıklaması: “Yeni dönem ilk olağan yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Ocak ayı içerisindeki gerçekleştireceğimiz projelerimizi masaya yatırdık. Ocak ayı TÜMKİAD Kahramanmaraş için yoğun bir ay olacak. Yine yapılmayanı yaparak örnek olmaya devam edeceğiz. Çok mutlu oluyoruz bizi örnek alarak sahaya çıkan STK'ları.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.