Uçar, Projelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz!

AKTÜEL 30.12.2021 - 11:10, Güncelleme: 30.12.2021 - 11:10
 

Uçar, Projelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz!

Kahramanmaraş berberler ve kuaförler güzellik salonları odası başkan adayı Şaban Uçar, seçilmesi halinde projelerine kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Başkan Uçar,“20 Ocak 2022 yılında yapılacak olan berberler ve kuaförler güzellik salonları oda seçimlerinde yeniden başkan adayı oldum. Bu doğrultuda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Biz çalışmalarımızı hiç bırakmadık. Her zaman esnaflarımızın yanında olduk. Elimizden geldiği kadarıyla destekte bulunmaya çalıştık.”dedi. “Yeni ekiple yeni heyecanla yeniden” Başkanlığı döneminde ses getiren projelere imza attıklarına dikkat çeken Uçar şunları söyledi: “Biz o dönemde çok zor bir süreç atlattık. Bismillah deyip kaldığımız yerden tekrar yeni bir ekiple, yeni bir heyecanla yeni bir ruhla devam etmek istiyoruz. Eğer yeniden başkanlığa seçilirsem yeni dönemimizde mesleğimizi en üst seviyelere çıkartabilme adına adımlar atacağız. Mesleki eğitimlerimiz kaldığı yerden devam edecek. Projelerimize var gücümüzle devam edeceğiz. Örneğin bizim o köy bizim köyümüzdür projesi vardı. Bu projemiz çok ses getirmişti bu tarz projelerimizi kaldığı yerden devam ettireceğiz. Engelli bireylere yönelik ücretsiz çalışmalarımız vardı. Onların ihtiyaçlarını ücretsiz bir şekilde gideriyorduk. Belediyelerimizle birlikte yürüttüğümüz projeleri aynen devam ettireceğiz.” “Fiyat tarifesini güncelleyeceğiz” Başkanlığa yeniden gelmesi halinde ilk işinin fiyat tarifesini güncellemek olduğunu belirten Şaban Uçar konuşmasını şöyle sürdürdü:“Esnaflarımızın gelirlerini arttırmak için adımlar atacağız. Biliyoruz şu süreçte esnaflarımız çok zor günler geçiriyor. Bağ-Kur’unu ödeyemeyen esnaflarımız var. Esnaflarımızı enflasyona karşı ezdirmeyeceğiz. Esnaflarımızın fiyat tarifesini güncelleyeceğiz. Allah'ın izniyle inşallah ilk işimiz de bu olacak. Esnaflarımıza yönelik güzel çalışmalar yürüteceğiz.” “Herkes’ten destek bekliyorum” Konuşmasının sonunda herkes’ten destek istediğini yineleyen başkan adayı Şaban Uçar,  “Ben tüm meslektaşlarıma yeni yılın geçmiş yıllarından daha güzel olmasını temenni ediyorum. İnsanların sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürmesini istiyorum.  Allah herkese kolaylıklar versin, herkesin rızkını bol versin. Herkese selam söylüyorum ve kamuoyundan tekrar seçilebilmem için desteklerini istiyorum.”diye konuştu.
Kahramanmaraş berberler ve kuaförler güzellik salonları odası başkan adayı Şaban Uçar, seçilmesi halinde projelerine kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Başkan Uçar,“20 Ocak 2022 yılında yapılacak olan berberler ve kuaförler güzellik salonları oda seçimlerinde yeniden başkan adayı oldum. Bu doğrultuda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Biz çalışmalarımızı hiç bırakmadık. Her zaman esnaflarımızın yanında olduk. Elimizden geldiği kadarıyla destekte bulunmaya çalıştık.”dedi.

“Yeni ekiple yeni heyecanla yeniden”

Başkanlığı döneminde ses getiren projelere imza attıklarına dikkat çeken Uçar şunları söyledi: “Biz o dönemde çok zor bir süreç atlattık. Bismillah deyip kaldığımız yerden tekrar yeni bir ekiple, yeni bir heyecanla yeni bir ruhla devam etmek istiyoruz. Eğer yeniden başkanlığa seçilirsem yeni dönemimizde mesleğimizi en üst seviyelere çıkartabilme adına adımlar atacağız. Mesleki eğitimlerimiz kaldığı yerden devam edecek. Projelerimize var gücümüzle devam edeceğiz. Örneğin bizim o köy bizim köyümüzdür projesi vardı. Bu projemiz çok ses getirmişti bu tarz projelerimizi kaldığı yerden devam ettireceğiz. Engelli bireylere yönelik ücretsiz çalışmalarımız vardı. Onların ihtiyaçlarını ücretsiz bir şekilde gideriyorduk. Belediyelerimizle birlikte yürüttüğümüz projeleri aynen devam ettireceğiz.”

“Fiyat tarifesini güncelleyeceğiz”

Başkanlığa yeniden gelmesi halinde ilk işinin fiyat tarifesini güncellemek olduğunu belirten Şaban Uçar konuşmasını şöyle sürdürdü:“Esnaflarımızın gelirlerini arttırmak için adımlar atacağız. Biliyoruz şu süreçte esnaflarımız çok zor günler geçiriyor. Bağ-Kur’unu ödeyemeyen esnaflarımız var. Esnaflarımızı enflasyona karşı ezdirmeyeceğiz. Esnaflarımızın fiyat tarifesini güncelleyeceğiz. Allah'ın izniyle inşallah ilk işimiz de bu olacak. Esnaflarımıza yönelik güzel çalışmalar yürüteceğiz.”

“Herkes’ten destek bekliyorum”

Konuşmasının sonunda herkes’ten destek istediğini yineleyen başkan adayı Şaban Uçar,  “Ben tüm meslektaşlarıma yeni yılın geçmiş yıllarından daha güzel olmasını temenni ediyorum. İnsanların sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürmesini istiyorum.  Allah herkese kolaylıklar versin, herkesin rızkını bol versin. Herkese selam söylüyorum ve kamuoyundan tekrar seçilebilmem için desteklerini istiyorum.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.